Jülide Sarıeroğlu kimdir, nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Jülide Sarıeroğlu kimdir, nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 10:56

Jülide Sarıeroğlu, Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlar sonrası yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak belirlendi. Peki, Jülide Sarıeroğlu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun biyografisi

Haberin Devamı

Yeni Bakanlar Kurulu ile kabinede yer alan bakanlar merakla takip ediliyor. En çok merak edilen isimlerden biri de Jülide Sarıeroğlu oldu. Peki Jülide Sarıeroğlu kimdir?

7 Haziran 1979'da Adana'da doğdu. Baba adı Şadi, anne adı Kadriye'dir.

Çalışma Ekonomisti, Sendikacı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü bitirdi. Aynı bölümde lisansüstü eğitimini sürdürmektedir. AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kollarında MKYK Üyeliği, İstihdam Komisyonu Başkanlığı, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcılığı, Doğu ve Güneydoğu Koordinatörlüğü ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çankaya Belediyesi AK PARTİ Belediye Meclis Üyeliği, HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanlığı, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanlığı, Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yürüttü.

Haberin Devamı

Kadın Çalışmaları El Kitabı-Çalışan Kadınlar: Hakları ve Yeni Yasal Düzenlemeler isimli bir kitabı ile Kayıtlı Çalışmanın Avantajları, İş Arama Teknikleri, Çocuk Hakları, AB Ülkelerinde Sosyal Diyalog Örnekleri isimlerinde ortak kitapları bulunmaktadır.

Jülide SARIEROĞLU yeni Bakanlar Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev alacak

BAKMADAN GEÇME!