Judoculardan Başkan Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Judoculardan Başkan Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 14:43

Judoculardan Başkan Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - 07 Kemer Gençlikspor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 13-15 Temmuz düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılan minik judocular Abdul Kadir Afşin, Musa Çakır, Mert Can, antrenörleri Zehra Arslan ile desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti. Yaklaşık 250 spor kulübünden toplam 1035 sporcunun katıldığı şampiyonada, Abdul Kadir Afşin 46 kiloda ikinci, Musa Çakır 50 kiloda üçüncü ve Mert Can 60 kiloda üçüncü oldu.
Dereceye giren sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Gül, başarılarından dolayı minik judocuları tebrik etti. Gül, spora ve sporcuya ellerinden gelen her türlü desteği her zaman vermeye devam edeceklerini kaydetti. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını aktaran Gül, "Çocuklarımızı spora alıştırmamız gerekiyor. Sporla ne kadar ilgili olurlarsa kötü alışkanlıklardan da o kadar uzak dururlar. Hayatlarında daha büyük başarılara imza atmaları kolaylaşır. Biz spora gönül veren bütün çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Antrenör Zehra Arslan, desteklerinden dolayı Başkan Gül'e plaket verdi.
Diğer yandan dereceye giren ve milli takıma seçilen Abdul Kadir Afşin, 28- 29 Temmuz tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenecek Minikler Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Ziyaret sonrası Başkan Gül, sporculara çeşitli hediyeler de verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!