Jose Sosa kararını veriyor

Güncelleme Tarihi:

Jose Sosa kararını veriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 16:25

Eşinin Türkiye'de yaşamak istemediğini öne sürerek Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve 4 gündür idmanlara çıkmayan Jose Sosa'nın son durumunu menajeri Favio Bilardo açıkladı. Menajeri Beşiktaş'ın Sosa'ya 1.9, Milan'ın ise 2.2 milyon Euro verdiğini kaydetti.

Haberin Devamı

İtalyan Fantagazetta.com'a açıklamalarda bulunan Favio Bilardo, Sosa için Başkan Fikret Orman ile görüştüklerini ve Orman'ın "Vereceğimiz son rakam 1.9  milyon Euro, eğer bu rakamı kabul etmiyorsanız Milan'a gidebilirsiniz" dediğini belirtti.

Favio Bilardo, Milan'ın 2.2 milyon Euroluk teklifine karşı Beşiktaş'ın 2 milyon Euro vermesi halinde Sosa'nın Siyah-beyazlı takımda kalabileceğini ve kararını en kısa zamanda vereceğini belirtti.

Bilardo açıklamasında, "Sosa, Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro alıyor ve 2018'e kadar sözleşmesi var. Eşi ısrarla Türkiye'den ayrılmak istediği için Milan'la görüştük. 2.2 milyon Euro'luk teklifleri var. Beşiktaş'ın önerdiği son rakam ise 1.9 milyon Euro. Sosa kendisi için rakamların çok önemli olmdığını ve kariyeri için Milan'da oynama fırsatını kaçırmak istemediğini söylüyor ve bu yüzdenMilan'ı istiyor. Bu konudaki kararını bugün verecek" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Milan, Jose Sosa için 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmiş ve Beşiktaş bu teklifi reddetmişti.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!