Joker Kemalettin

Güncelleme Tarihi:

Joker Kemalettin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Antrenmanlardaki performansıyla Bariç'in güvenini kazanan başarılı futbolcu, Fenerbahçe'de oyun kuruculuk görevini üstlenecek...

Bariç'ten Kemalattin'e güven oyu

F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, oyun kurucusunu belirledi. Kamp dönemine sakat başlayan ancak Beşiktaş maçının ikinci yarısında forma giyen Kemalettin, Bariç'in sahadaki beyni olacak. Bariç, Kemalettin'in idmanlardaki performansıyla herkese örnek olması gerektiğini belirtti.

Ameliyat ertelendi

Bariç, ‘‘Takımı Kemalettin yönlendirecek. Bütün planlarımızı bu oyuncu üzerine kuracağız'' dedi. Öte yandan kasığından ikinci bir ameliyat olması gereken Kemalettin için doktorlarla görüşen Bariç, bu futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirterek, operasyonun devre arasına ertelenmesini istedi.

Uche ve Erol sevindirdi

F.Bahçe'de yarın oynanacak G.Saray maçının hazırlıkları devam ediyor. Dün çift idman yapan sarı lacivertlilerde sakatlığı devam eden Uche ile Erol'un maça yetişeceği açıklandı. Burnu kırılan İlker ise forma giyebilecek. F.Bahçe bu akşam son çalışmasını yapıp kampa çekilecek.

Bilette damping

F.Bahçe Yönetim Kurulu, bilet fiyatlarında indirim yaptı. Kapalı tribün biletleri 1 milyon olarak belirlenirken, 750 bin lira olan maraton biletleri 500'e, 300 bin lira olan açık tribün biletleri ise 250 bin liraya indirildi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile temas kurularak, İstanbul'un merkezi yerlerinden F.Bahçe maçlarına özel otobüsler kaldırılması için girişimlere başlandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!