Johnny Depp ve Amber Heard'ın boşanmasında şok gelişme

Güncelleme Tarihi:

Johnny Depp ve Amber Heardın boşanmasında şok gelişme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 11:20

Johnny Depp ve Amber Heard ayrılığında bir yeni iddia daha gündeme geldi. Çiftin ayrılığındaki en önemli sebebin, Depp’in Heard’ı başka bir kadınla aldatması olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

E!News’te yer alan habere göre, ikiliye yakın bir kaynak 30 yaşındaki Heard’ın eşinin sadakatsiz olduğu iddiasıyla büyük bir kavga başlattığını ileri sürdü.

Kaynağın iddiasına göre; 'Johnny bir gece dışarı çıktı. Amber da eşinin o gece başka biriyle olduğunu düşündü. Eve döndüğünde ona bu konu hakkında sorular sordu ve Johnny birden sinirlendi. Onun suratına bağırıp çağırmaya başladı ve onu yaraladı.'

Yine kaynağa göre; ‘Depp o geceyle ilgili bir şey itiraf etmedi ancak davranışlarından ötürü eşinden sonrasında özür diledi ve Heard da onu affetti’. Ancak bu büyük kavganın üstüne işler bir daha düzelmedi.

Johnny Depp ve Amber Heardın boşanmasında şok gelişme

Haberin Devamı

Bugüne kadar olaylı boşanma süreci hakkında hiç konuşmayan Johnny Depp, Hollywood Vampires grubuyla birlikte konserlerine devam ediyor. 

 

NELER OLMUŞTU?

Johnny Depp ve Amber Heardın boşanmasında şok gelişme

Amber Heard, geçtiğimiz günlerde Kaliforniya'da görüntülendi. Heard, yorgun ve moralsiz görünüyordu.  
 

Amber Heard, 15 aylık evliliğin ardından şiddet gördüğü gerekçesiyle 23 Mayıs'ta Depp’i mahkemeye vermiş ve boşanma davası açmıştı. Ancak ihanet iddiası, boşanma davasında bir gerekçe olarak gösterilmedi.

Heard, Depp’in annesi Betty Sue’yu 81 yaşında kaybetmesinden iki gün sonra olmasına rağmen davayı açmış, Depp’in eski sevgilisi Vanessa Paradis de aktörü asla şiddet eğilimli biri olmadığı yönünde savunmuştu.

Depp, tüm bu suçlamalara ilişkin herhangi bir yorum yapmamış, ünlü aktörün temsilcileri ‘Johny medyada özel hayatıyla ilgili yer alan dedikodu ve yanlış bilgilendirmeye yönelik herhangi bir suçlamaya cevap vermeyecektir’ açıklamasını yapmışlardı.

 

BAKMADAN GEÇME!