Johnny Depp uslandı

Güncelleme Tarihi:

Johnny Depp uslandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2006 00:00

Hollywood’un asi oyuncusu Johnny Depp, eski kural tanımaz hayatının artık geride kaldığını açıkladı. O artık evinin erkeği.

Johnny Depp’in küçük kızı Lily Rose, annesi Vanessa Paradis ile oyuncakçı mağazalarını dolaşırken "Babam doğum günüm için iki parti birden verecek" diye bağırdı. Johnny Depp de Karayip Korsanları’nın çekimleri devam etmesine rağmen Amerika’ya dönüp sözünü tuttu.

Eğer Lily, babasına ilişkin sözlerini 1990’ların başında söylemiş olsaydı onu kimse ciddiye almazdı. O yıllardaki dostları Depp’in bir ev erkeği olduğunu rüyalarında görseler inanmazlardı. Ancak bugün durum çok farklı. "Artık uslandım, evimin erkeğiyim" diyen, ünlü aktör, eskisi gibi çılgınlıklar yapmıyor.

Hollywood’dan uzak kalma pahasına Vanessa Paradis ile Güney Fransa’da Plan de la Tour kasabasında 2 milyon dolara satın aldığı çiftlikte yaşıyor. Ünlü çift, sekiz yıldan beri beraberler. İki çocukları var. Ama bu pembe tabloya rağmen daha önce bir kez evlenen ve dört kez nişan bozan ünlü aktör, evliliği düşünmüyor.

Dört nişan, bir düğün

Lori Allison (1983- 1985)

Johnny Depp hayatındaki tek evliliği 20 yaşının verdiği heyecanla Lori Allison ile gerçekleştirdi. Çift, iki yıl dolmadan boşanmak zorunda kaldılar.

Sherilyn Fenn (1984-1988)

Ünlü aktör, Sherily Fenn ile dört yıl nişanlı kaldı.

Jennifer Grey (1988-1989)

Deep, Jennifer Grey’e ile sadece bir yıl nişanlı kaldı.

Winona Ryder (1989-1993)

Johnny Depp, kollarına Ryder’ın adını taşıyan dövmeler yaptırdı ama beraberlikleri sadece dört yıl sürdü.

Kate Moss ( 1994-1998)

Kate Moss, Depp’e aşık olduktan sonra onunla sonsuza kadar beraber olacağını düşünmüştü. Ancak Depp’in dört yıl kuralını Moss bile bozamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!