Jill Scott ilk İstanbul konseride büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Jill Scott ilk İstanbul konseride büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 12:31

Grammy ödüllü sanatçı Jill Scott, son albümü "The Light of The Sun" turnesi kapsamında İstanbul’da ilk kez konser verdi.

Haberin Devamı

Başlama saati 21. 15 olan konser, Kuruçeşme Arena’da BKM - HIP organizasyonu ile gerçeleştirildi. Gecede Jill Scott’ın enerjisi ve sempatikliği hayranlarından tam not aldı. Scott’un hayranları erken saatlerde Kuruçeşme Arena’yı doldurdu. Sanatçı sahneye ‘It’s Love’ adlı parçasıyla çıktı. Turuncu desenli elbisesi ve aynı desendeki taytıyla sahneye çıkan sanatçının sempatik tavırları ve enerjisi sevenlerini etkiledi.

JILL SCOTT KONSERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Şarkı aralarında seyircisiyle sohbet eden sanatçı, şarkılarına eşlik eden hayranlarına şaşkınlığını dile getirerek, çok mutlu olduğunu söyledi.  Zaman zaman sahnede aksesuarlar kullanan Jill Scott bazen peruk bazen de gözlük taktı. Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında, Fettah Can , Kendi ve oyuncu Orhan Alkaya da vardı. Gecenin finalini ‘He Loves Me’ şarkısıyla yapan Scott, konserin bitiminde sahneden inerek hayranlarını biletlerini imzaladı, fotoğraf çektirdi. Caz, r&b, hip hop ve sözlü anlatım gibi farklı tarzları Neo Soul zemininde birleştiren eşsiz bir vokal ve besteci olmasının yanı sıra, oyunculuk kariyerinde de ciddi başarılar yakalayan Scoot, 5 Grammy adaylığı, 3 Grammy ödülü, 3 Soul Train ödülü ve 4 Lady of Soul ödül sahibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!