Jean’i geceye uyarlamanın 7 pratik yolu

Güncelleme Tarihi:

Jean’i geceye uyarlamanın 7 pratik yolu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 13:23

Zamansız parçalardan jean'ler geceye de uyarlanabildiği için dolapların vazgeçilmezi durumunda. İşte jean'lerinizi geceye uyarlamanız için öneriler...

Haberin Devamı

Gece hayatı söz konusu olunca kadınların en büyük sorusu her zaman “Ne giysem?” oluyor. Bazen bu durum bir kıyafet deneme işkencesine bile dönüşebilir. Bir gece eğlencesine, yemeklere, etkinliklere giderken elbiseler, etekler, parlak detaylar her kadının kurtarıcısı olmuştur. Gözden kaçan en önemli parçaysa her zaman kurtarıcı olabilen jeanlerdir. İşte bazen şık bir bluz, bazen ise sadece saç ve makyajınızla gece hayatınız için mükemmel görünümler yakalayabileceğiniz 7 jean kombin önerisi:

1. İlk başta söyleyeceğimiz şey tabii ki herkesin aklından geçen muhteşem topuklu ayakkabılar. Sıradan bir jean kombinini bile geceye taşımaya yetecek tek şey bazen sivri topuklu bir stiletto, bazen dolgu topuk bir ayakkabıdır. Her renk jeaninizin altına giyebileceğiniz topuklu ayakkabılarınız sizlere bütün gece eşlik edecektir.

Haberin Devamı

Jean’i geceye uyarlamanın 7 pratik yolu

2. Gün içerisinde giymiş olduğunuz jean-bluz kombinlerinizde bu kez jean üstüne daha şık veya parlak bir bluza yer verebilirsiniz. Gideceğiniz bir etkinlikte sizi geceye hazırlayan bir bluz rahat ama şık bir kombin yapmanız da size yardımcı olacaktır.

3. Sadece ciddi bir iş görüşmesine gitmek için dolaplarımızdan çıkardığımız blazer ceketlerimiz gittiğimiz şık bir etkinlikte jean'lerinize eşlik edebilirler. Siyah veya renkli bir blazerı jean üzerine giydiğinizde sadece iş pantolonları için tasarlanmadığını görmek sizi şaşırtacak!

4. Eğer “Ben daha az ciddiyet daha çok gösteriş istiyorum!” diyorsanız, jean üstüne giyebileceğiniz peluş bir kürk diğer ceketlere nazaran sizin daha gösterişli görünmenizi sağlayabilir. Özellikle mavi jean'lerin üstüne giydiğiniz basic bir bluz ve omuzlarınıza atacağınız siyah bir peluşla çok hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Jean’i geceye uyarlamanın 7 pratik yolu

5. Kadınların en büyük zaaflarından birisi tabii ki takılarıdır. Bazen gösterişli kolyeler bazen ise küçük bir küpe bile hayat kurtarır hale gelebiliyor. Jean pantolonunuzun üstüne giyeceğiniz sade ve şık bir bluza kocaman bir kolye takabilir veya uzun küpelerle de kıyafetinizin parlamasını garantileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

6. Sizin modunuzu her zaman en iyi yansıtan şeylerden biri de saçlarınızdır. Jean pantolonunuzun üstüne giyeceğiniz sade bir bluz için saçlarınızı salaş bırakıp dilediğiniz şekli verebilir ve çeşitli ürünlerle saçınızın parlamasını veya dağılmadan durmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz yapacağınız sımsıkı bir topuz da sizi elegan bir görüme kavuşturacaktır.

Jean’i geceye uyarlamanın 7 pratik yolu

7. Her kombini tamamlayan makyajınız, jean giydiğiniz zaman da sizi geceye hazır göstermek üzere yapılabilir. Günlük hayatınızda yaptığınızın aksine daha parlak veya daha renkli bir göz makyajı, daha koyu bir ruj gibi ayrıntılar giydiğiniz jean ile beraber sizi spor-şık bir görünüme kavuşturabilir; hatta kimse ne giydiğinizi göremeyecek kadar gözlerini yüzünüzden alamayabilir!

Haberin Devamı

Bunun yanı sıra kullanacağınız çantalar da gece hayatınızda jean rahatlığıyla, şıklığı birleştirmenizde yardımcı olacaktır. Bu spor görünümü tamamlamak için elinize alacağınız bir clutch çanta veya zarif ve uzun askılı küçük bir çanta görünümünüzü tamamlayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!