JCI Antalya'ya yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

JCI Antalyaya yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 15:09

JCI Antalya'ya yeni başkan

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI sivil toplum kuruluşu Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin (Junior Chamber International - JCI) Antalya Şubesi başkanlığına seçilen Evrim Kaya, görevi törenle devraldı.
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin genel kurulunda başkan seçilen turizmci Evrim Kaya, Club Hotel Sera'da gerçekleşen törenle görevi devraldı. 2017 Şube Başkanı Osman Şanlı'nın faaliyet sunumuyla başlayan tören, projelerde görev alan direktörlere plaketlerin verilmesiyle devam etti. Osman Şanlı daha sonra yeni şube başkanı Evrim Kaya'ya görevi devretti.
GİRİŞİMCİLİK İLE İLGİLİ KONUKLAR
2018 Başkanı Evrim Kaya yaptığı konuşmada, ocak ayında yeni dönemin başlayacağını söyledi. Bu dönemde girişimcilik konusunda çalışma yapacaklarını ifade eden Kaya, paneller düzenleyeceklerini ve sosyal projeler hayata geçireceklerini kaydetti. Dernek hakkında da bilgi veren Evrim Kaya, 128 ülkede, 6000 yerel şubede, yaklaşık 200 bin üyeleri bulunduğunu söyledi. Organizasyonun Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika olmak üzere 4 kıtada yürütüldüğüne değinen Kaya, Türkiye'nin Avrupa bölgesinde yer aldığını vurguladı.
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan bir uluslararası sivil toplum kuruluşu olduklarını anlatan Evrim Kaya, üyelerinin ortak özelliğinin takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal alanda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluştuğunu belirtti. Kaya, Türkiye'de ise 28 şubeleri ve 700'den fazla üyeleri olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından pasta kesen dernek üyeleri müzik eşliğinde eğlendi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!