Javi Martinez Bayern Münih'te!

Güncelleme Tarihi:

Javi Martinez Bayern Münihte
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 20:28

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, İspanya'nın Atletico Bilbao takımında forma giyen Javi Martinez ile 5 yıllığına anlaştı.

Bayern Münih Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, İspanya Futbol Federasyonu'nun transfere onay vermesinin ardından, Martinez ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Sağlık kontrolünden geçen 23 yaşındaki Martinez için İspanya'ya giden avukatların, transfer meselesini çözdükleri ifade edildi.

Transferi gerçekleştikten sonra Alman kulübünün televizyonuna konuşan başarılı orta saha oyuncusu, Bayern Münih'e gelmekten ve köklü tarihe sahip bir takım için oynayacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Martinez, uzun süre beklediği transferin gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de Martinez'i kadrolarına kattıkları için mutlu olduğunu belirterek Atletico Bilbao yetkililerinin kendilerine yardımcı olmamaması nedeniyle transferde zaman zaman karmaşanın meydana geldiğini vurguladı.

Yarın taraftara ve basına tanıtılacak Martinez'in, 8 numaralı formayı giyeceği ancak hafta sonu VFB Stuttgart maçında oynayıp oynamayacağına teknik direktör Jupp Hynckes'in karar vereceği belirtildi.

Bayern Münih, Martinez'in bonservis bedeli olarak Atletic Bilbao'ya 40 milyon avro ödeyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!