Java Day Istanbul 6 Mayıs’ta

Güncelleme Tarihi:

Java Day Istanbul 6 Mayıs’ta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 13:53

İstanbul iş hayatının birçok alanında olduğu gibi teknoloji alanında da birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Birçok sektörden katılımcıyı bir araya getiren bu etkinlikler aracılığıyla teknolojinin nabzını tutmak, güncel gelişmelerden haberdar olmak mümkün. Özellikle yazılım sektörü için başı çeken etkinliklerden biri de Java Day Istanbul.

Haberin Devamı

Java Day Istanbul ülkemiz bilişim dünyasına değer katmak, güvenlik, IoT, Bigdata, Devops, Cloud ve yazılım geliştirme konularında güncel teknolojiler, gelişmeler ve yönelimlerden IT dünyasını haberdar etmek amacıyla Istanbul Java User Group (Istanbul JUG) tarafından her yıl organize edilen bir yazılım konferansı.

Konularında uzman birbirinden değerli birçok yerli ve global yazılımcının katılımı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen konferans 6 Mayıs 2017 tarihinde Dedeman Otel Bostancı’da gerçekleştirilecek. Google, Oracle, Ebay gibi global markalardan olduğu gibi; Peak Games, İyzico, Turkcell gibi Türk teknoloji şirketlerinden yöneticiler de konuşmacı olarak konferansta yer alıyor.

Java Day Istanbul yazılımcılar, teknoloji şirketleri ve girişimciler arasında etkin bir ağ kurulmasına olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca konferansa kayıt olanlara ücretsiz bir Full Stack Developer eğitimi programı da sunuluyor. Online olarak düzenlenecek bu eğitim programı 3 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasını kapsıyor.

Açıklanan konuşmacı bilgileri, konferans programı, eğitim programı ve diğer konularda daha detaylı bilgi edinmek için https://javaday.istanbul/ web sitesini inceleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!