Java Day Istanbul 2017 kapılarını açıyor!

Güncelleme Tarihi:

Java Day Istanbul 2017 kapılarını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 08:33

Java Day Istanbul 2017 yazılım konferansı 1 keynote, 36 konuşmacı, 5 paralel oturum ile 22 gönüllü Istanbul Java User Grup üyesi ve sponsorların desteği ile 6 Mayıs 2017 tarihinde Dedeman Bostancı Otel'de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Google, Elastics, Red Hat, Oracle gibi global markalardan olduğu gibi; Peak Games, İyzico, Turkcell, Hürriyet gibi Türk teknoloji şirketlerinden yöneticiler de konuşmacı olarak konferansta yer alıyor. Konuşmacılardan biri de Hürriyet'in CTO'su Umut Gökbayrak olarak. "Usable Software Design" konusu ile Alexandru Bolboaca keynote konuşmasını yapacak. Programı incelemeyi unutmayın!

Java Day Istanbul yazılımcılar, teknoloji şirketleri ve girişimciler arasında etkin bir ağ kurulmasına olanak sağlıyor. Bu yıl 500 üzerinde katılımcıyı ağırlayacak olan etkinlikte IT ve yazılım sektörünün önde gelen isimleriyle tanışma imkânı yakalamanız mümkün!

Full Stack Developer eğitimleri hızla devam ediyor. Nisan ayı itibari ile sadece Java Day Istanbul konferansına katılanlar için online (40 saat ) çeşitli konuları içeren dopdolu eğitimler vermeye devam ediyor. Kayıt olmak için geç kalmadınız. Tüm oturumlar kayıt altına alınmakta ve kullanıcılar ile paylaşılıyor.

Haberin Devamı

Teknoloji hızlı gelişiyor, en son gelişmelerden haberdar olmak için Java Day İstanbul 2017‘ye katılmak iyi bir fırsat. Facebook ve Twitter sosyal medya hesaplarından konferans günü boyunca canlı yayın videoları ve duyurular yapılacak.

Program detayı için bu bağlantıya (https://javaday.istanbul/#schedule) bakabilirsiniz. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!