Jardel'e son kanca

Güncelleme Tarihi:

Jardele son kanca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Portekiz basını, G.Saray'ın Brezilyalı golcüsünün İngiliz kulübü Chelsea’nin teklifini geri çevirdiğini yazdı. Abola gazetesi, Jardel'in ‘‘G.Saray'da mutlu görünür gibi yapıyorum’’ sözüne yer verdi.

Portekiz'in Benfica takımına transferi söylentileriyle kafa karıştıran G.Saray'lı Jardel'e Chelsea de kancayı taktı. Portekiz basını, Jardel'in ‘‘İngiltere'deki yaşam koşullarına ayak uydurmam zaman alır. Ayrıca İngiliz Premier Ligi'nde çok maç oynanıyor’’ diyerek teklifi geri çevirdiğini yazdı.

Abola gazetesi, Chelsea'nin de talip olmasının G.Saray'ın işine yaradığını ve fiyatını arttırdığını dile getirdi. 7 Ocak'a kadar eşiyle birlikte tatil yapacağı Brezilya'nın Fortaleza kentine Lizbon'a uğrayarak uçan Jardel'in ise ‘‘G.Saray'da mutlu görünür gibi yapıyorum’’ sözüne dikkat çekildi.

İstanbul'da görüştüğü Benfica'lı yöneticilerle ön sözleşme yaptığını belirten Jardel için mali krizdeki Portekiz kulübünün bir kısım hisselerini satışa çıkaracağını yazan Abola gazetesi Brezilyalı futbolcunun şu sözlerine yer verdi: ‘‘G.Saray'da futbolcuların maaşları hiçbir zaman zamanında ödenmez.

Kulübün çok borcu var, ama galibiyet primlerini ödediklerinden sesimi çıkartmamayı tercih ediyorum. Benfica ile pazarlığı menacerim yürütüyor, ben karışmıyorum. Yoksa nasıl futbol oynar, gol atmaya konsantre olabilirim. Herşey bana anlatılana kadar, G.Saray'da mutlu görünmeye karar verdim.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!