Jarabinsky gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Jarabinsky gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Karabükspor yenilgisi Samsunspor'da bardağı taşırdı. Yönetim olağanüstü bir toplantı yaparak Çek antrenörün görevine son verirken, Timofte, N'Gonge ve Sinan'ı süresiz kadro dışı bıraktı.

SAMSUN’DA OPERASYON

Cumartesi günü seyircisi önünde Karabükspor'a yenilerek az da olsa devam eden UEFA Kupası'na katılma şansını tamamen yitiren Samsunspor'da yönetim operasyon yaptı. Yönetim Kurulu yaptığı olağanüstü toplantı sonrası Çek teknik direktör Joseph Jarabınsky'nin görevine son verirken, Timofte, N'Gonge ve Sinan'ı da süresiz kadro dışı bıraktı.

TEKNİK KADRO GİTTİ

Asbaşkanı Tarık Kaptan, yönetim kurulu kararıyla Jarabınsky'nin takımla ilişkisinin kesildiğini belirtirken, ‘‘Süresiz kadro dışı bırakılan Timofte, N'Gonge ve Sinan'dan da kendilerine kulüp bulunmaları istendi’’ dedi. Jarabinsky ile birlikte yardımcı antrenörler Ahmet Ertem ve Refah Kayalar'ın da görevine son verildi.

KARARA SAYGILIYIM

Başkan İsmail Uyanık da Samsunspor'un yararını düşündüklerine değinerek şunları söyledi: ‘‘Uzun süredir gerek teknik yönetim, gerekse bazı futbolcularımız kendilerine gösterilen hoşgörünün sınırlarını aşmışlardı. Yeni antrenörümüzü hafta sonuna kadar belirleyeceğiz.’’ Üzgün olduğu gözlenen Jarabınsky ise ‘‘Karara saygı duymak zorundayım’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!