Jandarmadan kaçak içki ve ruhsatsız silah operasyonları

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan kaçak içki ve ruhsatsız silah operasyonları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 12:59

Jandarmadan kaçak içki ve ruhsatsız silah operasyonları

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA) BOLU ve 3 ilçesinde jandarma tarafından farklı zamanlarda gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda bandrolsüz içki ve ruhsatsız silah ve tarihi esere el konuldu, toplam 8 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bolu ve Gerede Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatlarıyla merkez, Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde ikamet eden 6 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Dörtdivan ilçesindeki Doğancılar köyünde gerçekleştirilen operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait şarjörler, 2 adet ruhsatsız av tüfeği 8 litre bandrolsüz votka ele geçirildi. Merkez ve Gerede ilçelerinde yapılan operasyonlarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, 8 adet metal dedektör, 2 adet tarihi özelliği olan bakır taş, 1 bronz taş ve 1 adet sikke ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler tarafından Yeniçağa ilçesi Çingençeşmesi mevkiinde yapılan yol kontrolünde ise 2 şüphelinin bulunduğu bir otomobilde arama yapıldı.  Aramalarda sahte bandrollü 45 litre viski, 9 litre votka ve 5 litre rakı olmak üzere toplam 59 litre alkollü içki ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!