Jandarmadan çocuklara 23 Nisan tatili

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan çocuklara 23 Nisan tatili
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 12:45

Jandarmadan çocuklara 23 Nisan tatili

Haberin Devamı

MUĞLA İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen '23 Nisan'da Çocuklar ve Jandarma El Ele Hep Birlikte Tatile' projesi kapsamında daha önce tatil yapma fırsatı olmayan 71 çocuk aileleri ile birlikte tatil yapmaları için Bodrum'a uğurlandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin belirlediği Menteşe Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu'ndan 51, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sevgi Evleri'nde kalan 20 çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında aileleri ile birlikte Bodrum'daki Rexene Resort Hotel'de 3 gün tatil yapacak. Çocukları tatil yapacakları otele Vali Amir Çiçek'in yanı sıra, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, okul müdürleri ve askerler uğurladı.

Uğurlama merasimi öncesi Muğla İl Jandarma Komutanlığı'ndaki programda konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek otel yönetimi ile Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ederek, "Çocuklarımızı geleceğe ve daha iyi yarınlara hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu sosyal projenin herkese örnek olmasını diliyorum. Güvenlik güçlerimiz her zaman vatandaşımızın ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hizmetinde" dedi. Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmaların vatandaşların huzur, güven ve mutluluğu için olduğunu anlatan Vali Çiçek, "Artık şuna inanıyoruz ki her şey vatandaşımız ve çocuklarımız için. Her şey vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağımız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet devamı için. Yeter ki insanlarımız mutlu olsun ve huzur içinde yaşasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkçe Öğretmeni Saniye Karakaya tarafından Vali Çiçek'e katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Vali Çiçek, daha sonra öğrenci ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!