İzzet Baysal coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İzzet Baysal coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 16:26

İzzet Baysal coşkusu

Haberin Devamı

BOLU, (DHA)- BOLU'ya eğitim ve sağlık alanında sayısız eser kazandıran merhum hayırsever İzzet Baysal anısına düzenlenen "İzzet Baysal Şükran Günleri" kapsamında İzzet Baysal Caddesi'nde stantlar açıldı, sokak şenlikeri yapıldı.
Kent Meydanı’nda yapılan gösterileri Vali Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile vakıf üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz de izledi.
'Sev Kardeşim' şarkısını işaret diliyle söyleyen Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile Kadriyeana Anaokulu, Refikaana Anaokulu ve Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi. Dans gösterilerini sergileyen öğrencilerin performansı protokol üyeleri ve aileleri tarafından uzun süre alkışlandı. Programın devamında protokol üyeleri ve gösteri yapan öğrenciler tarafından İzzet Baysal'ın anısına balonlar havaya bırakılarak burada açılan anaokulu stantları gezildi.
Şükran Günleri kapsamında İzzet Baysal Caddesi'nde stantlar açıldı Stant açan kuruluşların ve okulların hazırladığı ürünler, gösteriler programa renk kattı. Vali Baruş, Başkan Yılmaz, Ahmet Baysal ve diğer protokol üyeleri İzzet Baysal Cadde’sinde Bolu’da faaliyet gösteren birliklerin, derneklerin, okulların ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının stantları gezdiler. Stantların gezilmesinin ardından Yukarı Çarşı'yı Koruma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından protokol üyelerine ve Bolu halkına yemek ikramı yapıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!