İZSİAD'dan vekillere İzmir'i konuşma çağrısı

Güncelleme Tarihi:

İZSİADdan vekillere İzmiri konuşma çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 12:18

İZSİAD'dan vekillere İzmir'i konuşma çağrısı

Haberin Devamı

İZMİR Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, yönetim sisteminin değiştiği yeni dönemde, tüm İzmir milletvekillerinin, kent için birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.

Seçimlerin ardından, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İZSİAD Yönetim Kurulu toplantısına da konuk oldu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, parti ayrımı olmaksızın tüm İzmir milletvekillerinin, kentin sorunlarının çözümü hedefiyle düzenli olarak bir araya gelmeleri, istişareler ve işbirliği yapmaları gerektiğini ifade etti. Küçükkurt, "İzmir, dünyanın marka kentlerinden olma yolunda büyük potansiyele sahip. Ancak bunun için tarımdan turizme, denizcilikten sanayiye, spordan hizmet sektörüne her alanda hızla atması gereken adımlar var. Bu hedeflerin gerçekleşmesinde en önemli karar ve icraat mercii ise tabii ki TBMM. İZSİAD olarak, iki ya da üç ayda bir İzmir'de toplantı organize etmeyi düşündük. Bunu çok istiyoruz. Gerekli temasları kuruyor, çalışmaları yapıyoruz. Tüm vekillerimizin bir masada toplanması, büyük sinerji yaratacaktır; İzmir ve İzmirliler için son derece faydalı olacaktır. Biliyoruz ki hizmette siyaset olmaz" dedi.

Teklifi desteklediğini ifade eden Sındır, "Son derece olumlu ve isabetli düşünmüşsünüz. İzmir milletvekili olarak İzmirlilerin, STK'ların şikayet, öneri ve talepleri hususunda elimden geleni yapmaya her zaman hazırım" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!