İzmit'ten gelen korkunç haber

Güncelleme Tarihi:

İzmitten gelen korkunç haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:01

İzmit'in Kuruçeşme semtinde kendilerinden 6 gündür haber alınamayan anne ile biri 2 aylık ebbek olan 3 çocuğun vahşice öldürüldükleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk tesbitlere göre annenin boğularak 2 çocuğun şiş ve bıçak darbeleriyle, 2 aylık bebeğin ise açlık ve susuzluktan öldüğü belirlenen cinayetlerle ilgili sır perdesinin kayıp olan babanın bulunmasıyla aydınlanacağı umudunu taşıyan polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

İzmit'in Kuruçeşme semti Kocatepe Mahallesi 64. Sokak 8 No'lu evde yaşanan katliam, Kocaetepe İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 7 yaşındaki Gökdeniz Geniş'in sınıf öğretmeninin kuşkulanmasıyla ortaya çıkarıldı. Öğrencisinden 6 gündür haber alamayan ve arkadaşlarının da bu süre içerisinde görmemesinden şüphelenen sınıf öğretmeni, durumu polise haber verdi. Bugün akşam saatlerinde eve giden polis ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen açılmayınca çilingir yardımıyla içeriye girdiklerinde, korkunç manzara ile irkildi. 36 yaşındaki Aysel Geniş ile çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve henüz iki aylık olan Aysime Geniş'in cansız bedenleri ile karşılaşıldı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelirini sürdürürken, ilk bilgilere göre anne Aysel Geniş'in boğularak, çocukları Gökdeniz ve Görkem'in bıçak ve şiş darbeleriyle öldürüldüğü, iki aylık Aysime Geniş'in ise açlık ve susuzluktan yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bu arada Derince İlçesi'nde bir plastik pencere sistemleri takan bir işyerinde çalışan baba Ramazan Geniş'in de geçen çarşamba gününden beri kayıp olduğu anlaşıldı. Cinayetlerin, geçirdiği bir cinnet sonucu baba tarafından işlendiği ihtimali güçlenirken, polis diğer ihtimalleri de dikkate alarak araştırmalarını sürdürüyor.

İZMİT’TE VAHŞET


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!