İzmirli yeni yılı Kordon'da karşıladı

Güncelleme Tarihi:

İzmirli yeni yılı Kordonda karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 16:14

İzmirli yeni yılı Kordon'da karşıladı

Haberin Devamı

İZMİR'de gerçekleştirilen yılbaşı kutlamalarında en çok rağbet gören yerlerden birisi de Kordon'daki eğlence mekanları oldu. Yaklaşık 100 bin misafirin ağırlandığı Kordon'da İzmirliler doyasıya eğlendi.

İzmir'de gerçekleştirilen yılbaşı organizasyonlarında, en çok tercih edilen adres Kordon oldu. Yeni yıla eğlence mekanında girmeyi tercih edenler, yine Kordon'a akın etti. Günler öncesinden rezervasyonlarını yaptıranlar, yılbaşına özel olarak hazırlanan menüler ve etkinliklerle 2018'i karşıladı. İzmir Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, yılbaşı günü yaklaşık 100 bin misafir ağırladıklarını belirterek, "İzmir'de eğlencenin merkezi Kordon'dur, yılbaşında da doğal olarak İzmir Kordon'da girdi. Her zamanki gibi tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde olaysız, kavgasız, gürültüsüz bir yılbaşı geçirdik. Tüm İzmirlilere duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu özel günler günler turizm ekonomisi açısından oldukça faydalı. Tüm mekanlarımız yüzde 100 doluluk oranını yakaladı. İzmirlilere istedikleri yeni yıl eğlencesini yaşattığımızı umuyorum. Herkes için sağlıklı ve mutlu, ülkemiz için de savaşın olmadığı barışın konuşulduğu bir 2018 diliyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de, İzmirlilere ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla İZBAN, metro, vapur ve otobüslere ek seferler koydu, son sefer saatlerini esnetti. Metro ve İZBAN ile bağlantılı çalışan bazı hatlarda sefer saatleri 02.20'ye kadar uzatıldı. Öte yandan, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün yılbaşı kutlamaları öncesinde gerçekleştirdiği sıkı denetimler ve kaçak alkol operasyonları sonuç verdi. Kutlamalarda kaçak alkollü içecekler ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmazken, Asayiş ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konser alanında güvenliği üst düzeyde tuttu. Deniz polisi ve huzur timleri de sabah 05.00'a kadar görev yaptı.

Davut CAN / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!