İzmir’i keşfe çıktık

Güncelleme Tarihi:

İzmir’i keşfe çıktık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 17:17

Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin düzenlediği ‘Keşfet’ gezilerinin yedincisi Hatay, Aydın, Mersin, Gaziantep, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Edirne’den sonra İzmir’de gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

İzmir’i keşfe çıktık

DEV YAZAR KADROSU

Hürriyet gazetesinin dev yazar kadrosu ile çıkarma yaptığı İzmir’de ‘keşfet turu’ Tarihi Asansör terasında başladı. Murat Yetkin, Yalçın Bayer, Sefer Levent, Mehmet Arslan, Ayşe Arman, Saffet Emre Tonguç, Ayhan Sicimoğlu, Nuran Çakmakçı, Uğur Gürses, Erdal Sağlam, Jale Özgentürk, Gila Benmayor, Melis Alphan, Melike Karakartal ve Barçın Yinanç’ın yer aldığı dev kadroya Tarihi Asansör terasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da eşlik etti.

İzmir’i keşfe çıktık

TARİHİ SOKAK

Haberin Devamı

Tarihi Dario Moreno sokağından yapılan fotoğraf çekiminin ardından ekip bir sonraki durağı olan Agora Antik Kenti’ne doğru yola çıktı. Başkan Kocaoğlu, antik kent hakkında bilgiler paylaştı. Sonrasında profesyonel rehberler ile birlikte acenteler ve Hürriyet kadrosu kenti gezintiye çıktı.

İzmir’i keşfe çıktık

HANDA KAHVE MOLASI

Gezinin buradan sonraki noktası ise Bikur Holim Sinagogu oldu. Yüzyılar önce İzmir’e gelen Yahudilerin neler yaşadıkları, nasıl bir yaşam sürdükleri konusundaki anlatımın ardından, Hürriyet ve TÜRSAB ekibi bir kahve molası için Havra Sokağı’ndaki Küçük Karaosmanğlu Hanı’na geçti. Kızlarağası Han gezisinin ardından ise keşfet turunun ilk gününün son durağı ‘Kordon’ oldu.

İzmir’i keşfe çıktık

YÖRESEL KAHVALTI

3 gün devam edecek İzmir’i Keşfet organizasyonu yarın ise İnciraltı Kent Ormanı’nda yöresel bir kahvaltı ile başlayacak. İkinci günden itibaren kadroya katılacak isimler ise şöyle: “Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Sahrap Soysal, Cengiz Semercioğlu, Çınar Oskay, Deniz Zeyrek, Kanat Atkaya, Mehmet Yaşin, Müge Akgün, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Selim Akçin. ”

Haberin Devamı

İzmir’i keşfe çıktık

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!