İzmir'den sonra rota İstanbul

İzmir’de 2006’dan beri önemli konut projelerine imza atanKüçükarslan İnşaat, 2013’te İstanbul’a açılmayı planlıyor.

Haberin Devamı

AKSAN Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Küçükarslan İnşaat, yapımı devam eden Güzeltepe Konakları’yla adından söz ettiriyor. 26 villadan oluşan projesini temmuzda tamamlayacak olan şirket, rotasını İzmir’in ardından İstanbul’a çevirdi. Küçükarslan, 2013’te hem İzmir’de hem de İstanbul’da iki önemli projeyi başlatmayı planlıyor. Firma; İzmir’de 90, İstanbul’da ise yaklaşık 225 konut üretecek. Grubun; otomotiv, akaryakıt, turizm sektörlerinin ardından 1990’da inşaatta da faaliyet göstermeye başladığını dile getiren Küçükarslan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Küçükarslan, “1990-2006 yılları arasında kendi bünyemizdeki akaryakıt, istasyon, motel-restoran, otel, otomotiv, plaza ve alışveriş merkezi gibi işleri yaptık. Daha sonra, yapsat inşaat ve konut üretimine başladık. Gaziemir’de Metro-Park Site, Balçova’da Gürcan Apartmanı inşa ettik” diye konuştu. Şu anda devam eden projenin 26 villadan oluşan Güzelbahçe’deki Güzeltepe Konutları olduğunu belirten Küçükarslan, “Şirketimiz, inşaatlarında kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak çalışıyor. Güzeltepe Konakları’nda da dünyaca ünlü markaları bir araya getirdik. Konakları, bölgenin deniz, orman ve çevre güzelliğiyle buluşturduk” dedi. Geniş bahçe ve manzara ‘Ayrıcalıklı bir dünya’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Gürkan Küçükarslan, konakların inşaat aşamasının bittiğini, çim, ağaçlandırma ve peyzaj işlerine başlandığını söyledi. Temmuza kadar projenin tamamlanacağını aktaran Küçükarslan, şu bilgileri verdi: “Villalarımız Güzelbahçe otoyol gişelerine 500 metre mesafede olması nedeniyle ulaşımı çok rahat. Eşsiz orman, deniz ve doğa manzaralı. 7 bin 500 metrekarelik ortak kullanım alanında 275 metrekare yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarla 7 gün 24 saat özel güvenliği mevcut. Konakların her birinde 450 metrekare kapalı alana sahip 5 oda, 1 salon, 4 banyo, 1 çamaşırhane, kapalı otopark, kazan dairesi ve görevli odası olarak da kullanılabilecek çok amaçlı bölüm yer alıyor. Ayrıca, her konağın 300 metrekare eşsiz manzaraya hakim kendine ait yeşil alanında bahçeleri ve ferah terasları bulunuyor.”

Haberin Devamı

İstanbullular İzmir’e Küçükarslan İstanbul’a

Haberin Devamı

Önümüzdeki döneme ilişkin yatırım projeleri hakkında da bilgi veren Küçükarslan, konut yatırımında öncelikli hedef kentlerinin İstanbul ve İzmir olduğunu kaydetti. 2013’te hem İzmir hem de İstanbul’da konut projelerinin bulunduğunu aktaran Küçükarslan, “İstanbul firmalarının İzmir’e geldiği bir ortamda biz tersini yapıyoruz. Zor bir pazara giriyoruz. Ama doğru yer ve doğru projeyle bunun üstesinden gelmek mümkün. Bu doğrultuda önümüzdeki yıl Kartal-Pendik bölgesinde bulunan arsamıza 220-225 konuttan oluşacak projeye başlayacağız. İzmir’de ise Çiğli’ye 3 bloktan oluşan 90 adetlik proje yapacağız. Projelerde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ağırlıklı 2+1 konutlar olacak. 2013 bizim için heyecanlı bir yıl olacak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Özel fiyatla 10 günde yüzde 35’i satıldı

ÖZEL tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Mavişehir Modern 3’te, 10 günde projenin yüzde 35 satıldı. Firma, 7-17 Nisan tarihleri arasında özel tanıtım fiyatları belirlemişti. Satış Müdürü Fatih Gültekin, yeni fiyatlarının 29 Mayıs’a kadar geçerli olacağını, daha sonra artacağına dikkat çekti. 24 bin 327 metrekare arsa  üzerine projelendirilen Mavişehir Modern3’te, arazinin yüzde 80’i yeşil ve açık alanlar olarak tasarlandı. Geniş sosyal alanların yeşil ve su öğeleriyle bütünleştiği Mavişehir Modern3’te güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde, açık ve kapalı otopark alanları, süs havuzları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, tenis kortu, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Az katlı bina yaklaşımıyla “butik site” ortamında, modern teknolojik sistemleri yüksek işçilik kalitesiyle sunarak öne çıkan Mavişehir Modern3, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı ve peyzajıyla çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden ayrışıyor. Projenin, 30 Aralık 2013’te tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bir tuşla ısıtma-soğutma

Hava takviyeli ısı pompasının elektrik tasarrufu sağlayan en son teknoloji ürünü olduğunu belirten Gürkan Küçükarslan, “Kışın zemin ısıtma sistemiyle ısıtmayı, yazın ise fancoil soğutma sistemiyle soğutmayı yapmak mümkün. Ayrıca, ısıtma ve soğutma tesisatını da akıllı ev otomasyon sistemine dahil edebilir, bu sayede cep telefonu veya işyerinden internet ortamından evinizi soğutabilir veya ısıtabilirsiniz” dedi.

Sadece 8 konut kaldı

Projenin fiyat aralığının 900 bin ile 1.2 milyon TL arasında değiştiğini bildiren Gürkan Küçükarslan, 26 konaktan şu anda 8’nin satılık olduğunu ifade ederek, “Kendi yönetimimiz de bu projede yaşayacağı için her türlü özen ve itina gösterilerek inşa edilen konaklarımızda, yine yaşam içinde gerekli özen ve ilgiyi gösterecek kitleye hitap ediyoruz” bilgisini verdi.

Yazarın Tüm Yazıları