İzmir'den Haksızlık

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Sevgili ablacığım, benim kocam tek çocuk olarak yalnızca annesiyle büyümüş. Babası genç yaşta vefat ettiği için anne, tüm sevgisini oğluna vermiş. Maddi durumları da fena değilmiş. Annesi onun her istediğini yapmış. Ancak bu durum çocuk ruhlu bir erkek yaratmış. Kendinden başka kimseyi düşünmez. Hatta 6 yaşındaki kızımızla ilgilenmem bile onu sinirlendiriyor. Evde tek ilgi gören o olmalı, herkes onun üzerine titremeli. Her dediği yapılmalı. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Onu ne kadar seversem seveyim, sonuçta ayrılmaya kadar gidecek bu iş. Ne dersiniz?

***

Güzel kızım, yalnız senin eşin mi? Tüm erkekler çocuk ruhludur, inan bana. Hepsinin ruhunda bir saflık, bir çocuksu şımarıklık ve bencillik yatar. Ama seninki biraz daha fazla şımartıldığından annesinin minik bebeği olmayı sürdürüyor anlaşılan. Kendi çocuğunu bile kıskanması, senden ona gösterdiğin ilgiden fazla ilgi beklemesi, zamanının tümünü ona ayırmanı istemesi bunu gösteriyor. Yine de eşin aslında kötü bir adam olmasa gerek. Çocuk ruhlu erkekler en kolaylıkla idare edilenlerdir. Ona karşı biraz şefkat göstermen, biraz çocuk ruhuna hitap etmen, onu annesi gibi biraz şımartman yeterli. Farzet ki bir değil, iki çocuğun var. Göreceksin, sana ne kadar bağlanacak, senden başka gözü kimseyi görmeyecek.

Bitkilerle sağlık

ve güzellik

Cildiniz için onarıcı bir doğal maske

Cildimiz her geçen gün zamanın acımasız tahribatıyla karşı karşıya kalıyor. Hava kirliliği, rüzgar, yağmur, güneş ışınları hep cildimizin düşmanlarıdır.

İşte bu onarıcı maske, haftada bir kez uygulandığında, cildimizi düşmanlarının verdiği zararlardan koruyacaktır.

2 avuç maydanozu suda 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp soğumasını bekledikten sonra, buna 1 çorba kaşığı bal ve çırpılmış 1 yumurta sarısını (akını ayırıp) karıştırın. Bu karışımı yüzünüze pamukla ya da varsa büyükçe bir makyaj fırçasıyla sürüp, yayın. 15 dakika kadar bunu yüzünüzde bekletin. Daha sonra da ılık suyla yıkayıp, çıkarın. Cildinizin canlanıp, parladığını ve her zaman taze kaldığını göreceksiniz.



Yazarın Tüm Yazıları