İzmir'de yönetim danışmanlığı zirvesi

Güncelleme Tarihi:

İzmirde yönetim danışmanlığı zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:00

EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Ege Yönetim Danışmanları Derneği işbirliğiyle düzenlenen Yönetim Danışmanlığı Zirvesi'nin ikincisi, 14 Haziran'da iş dünyasın bir araya getirecek.

Haberin Devamı

 

Ekonomi, sanayi ve ticaret alanında öncü Ege Bölgesi'nde, yönetim danışmanlığı mesleğinin gelişimine katkıda bulunmak, dolayısıyla danışanların bölgeye ve ülkeye katkılarını arttırmak amacıyla 'Endüstri 4.0 Sürecinde Dijital Yazılım ve Genetik Yazılımın Yönetişimi' başlığıyla düzenlenen 'II. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi', 14 Haziran Çarşamba günü EBSO Meclis Salonu'nda yapılacak. Üç oturumda gerçekleştirilecek zirvede, ilk oturumda, sürdürülebilirlik için robotlar ve insan kaynakları yönetişiminde yeniden tanımlanan yetenek yönetimi ile dijital süreçle birlikte değişen liderliğin yeni kodlarını; Stackpole International İK Müdürü Başak Ertaş ve Schneider Electric İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Akbey anlatacak. İkinci oturumda, dijitalleşen kurumlarda sürdürülebilirlik ve kurum itibarıyla, kurumsal sosyal sorumluluktan kurum itibarına giden yolu, MultinetUP Yönetim Kurulu Üyesi Selen Kocabaş ve Kurumsal İtibar Yönetimi Danışmanı Aylin Onart ele alacak. Son oturumda ise, dijital dönüşümde veri işleme ve yönetimiyle, üretimde dijitalleşme sürecini, DataLabTR Veri Analisti Fatma Çınar ve Hugo Boss Bilgi Teknolojileri Grup Yöneticisi Erkut Ekinci değerlendirecek.

Haberin Devamı

İş dünyasını bir araya getirecek II. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi, oturumların ardından verilecek kokteylle sona erecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!