İzmir'de sağlıkta operasyon

Güncelleme Tarihi:

İzmirde sağlıkta operasyon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 01:35

İzmir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde dört müdür yardımcısı görevden alındı. Yapılan kadro operasyonunda bir de şube müdürünün görevine son verildi.

Haberin Devamı

Emniyetteki kadro operasyonlarından sonra sağlıkta yapılan bu değişiklikler de “Yolsuzluk operasyonu cemaat-hükümet çatışmasının uzantısı mı” sorusunu akıllara getirdi.

Yedi Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı’ndan görevine son verilenlerin isimleri şöyle: Hacı Vakkas Benli, İlhan Gürbüz, Ayşe Candan ve Fatma Altay… Operasyonda İnsan Kaynakları Şube Müdürü Hüseyin Zakir Barut da görevinden alınırken alt birimlerde de kadro değişikliği yapılacağı kaydedildi.

Müdür yardımcılarının sözleşmeli görev yaptığı ve 1 Ocak itibari ile dört ismin sözleşmelerinin yenilenmeyeceği öğrenilirken İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tözün’ün Ankara dönüşü açıklama yapması bekleniyor.
sağlık bakanlığı’nda yapılan kadro ve sistem değişikliğinin ardından illerde halk sağlığı müdürlükleri kurulmuştu. İzmir’de Müdür Mustafa Tözün’ün başkanlığında yedi kişilik ana kademe ekip görev yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!