İzmir'de Jeep Freedom Days buluşması

Güncelleme Tarihi:

İzmirde Jeep Freedom Days buluşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 09:10

İzmir'de Jeep Freedom Days buluşması

Haberin Devamı

GELENEKSEL Jeep Renegade Fan Club'ın ikinci İzmir bahar buluşması (Jeep Freedom Days) Çiçekliköy Moment Park Restaurant'ta gerçekleşti. Giriş ve otopark alanına dizilen Jeep Rubicon, Renegade ve Grand Cherokee'ler davetlilerin yanı sıra piknik alanına giriş yapan yüzlerce kişi tarafından da ilgiyle izlendi.

Enriko Aliberti Otomobilcilik ve A. A. Aydın Otomotiv ev sahipliğinde gerçekleşen davette müşterilerin yanı sıra Fan Club üyeleri ve ailelerinden oluşan 120 kişi bir araya geldi. Aileleri ile birlikte yazın ilk günlerinin keyfini çıkaran davetliler ve Fan Club üyeleri, Jeep ailesine yeni katılan dizel otomatik Jeep Renegade'i de yakından inceleme ve test sürüşü imkanı buldu. Araçlar hakkında bilgi alışverişinin ardından Jeep Renegade, Jeep Grand Cherokee ve Jeep Wrangler Rubicon ile test sürüşü organizasyonu başladı ve etkinliğin konukları restorana ait doğal arazi koşullarında araçların performansını ölçtü, daha yakından tanıdı. Beğeni ile karşılanan ve mart ayı itibariyle Türkiye'de de satışa sunulan Renegade modelinin dizel otomatik versiyonu, 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı versiyonlarını içeren, Longitude ve Limited isimli iki ayrı donanım seçeneğiyle sunulan araçlar, etkinliğe katılanlardan tam not aldı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01-02)Toplu Foto

03)Emel- Mustafa, Nefes Ada Ambarcı

04)Rehber Topuz, Erol Baday

05)Nehir, Meltem, Burak Özsarı

06)Yüksel- Damla Dede Sipahi, Mustafa Ediz Sipahi

07)Umut- Ebru, Karahan, Venüs Sümer

08)Mesut- Dudu Çingil

09)Seda, Dolunay, Barış seviml

10)Rehber- Ayla, Emrah Topuz

11)Beril Sinem, Çakus Özün, Derya Nartek, Suat Özdağ, Deniz Akdeniz, Aytaç Atlam

12)Ender- Ferhan, Demir Yürütücü

13)Oğuz Akdağ, Mustafa Körezli, Ersin Doğan, Aylin, Ajlan, Aydın, Simge Aşıcı, Asuman Yetişkin, Mehmet Kantarcı, Taner Türkyılmaz

14)İrfan Aytın, Berk Bakanoğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!