İzmir’de Fotoğraf Günleri'ne yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de Fotoğraf Günlerine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 13:12

İzmir’de Fotoğraf Günleri'ne yoğun ilgi

Haberin Devamı

İZMİR Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) işbirliği ile 4.Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde başladı.

Seyahat, keşif, estetik ve fotoğraf temaları üzerinden işlenerek alanında uzman sanatçı ve akademisyenler tarafından üretilen 230 fotoğrafla İzmirli sanatseverlerin beğenisine ve ilgisine sunuluyor. 500’ü aşkın İzmirli sanatseverin yer aldığı açılış kokteylinde hazır bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ, Organizasyon Komite Başkanı Beyhan Özdemir de katıldı. İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Murat Kaptan, sergiyi 3 ay gibi kısa bir sürede bu kadar geniş katılımla gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

4- 5 Mayıs 2018’de fotoğraf günleri kapsamında yerli ve yabancı 54 katılımcıdan 23 fotoğraf sunumu, 14 fotoğraf sergisi, 2 söyleşi, 1 portfolyo okuma yapılacak. Ayrıca "Kültürel Coğrafyalar ve Fotoğraf", "Dünyanın Keşfi ve Fotoğraf", "Yüzeyin Keşfi ve Fotoğraf" konulu 3 ayrı panel gerçekleşecek. İzmirli sanatseverler 20 Mayıs 2018 tarihine kadar festival sergilerini ücretsiz olarak Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde izleyebilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!