İzmir'de çocuğun esnaf tarafından darbedilmesi

Güncelleme Tarihi:

İzmirde çocuğun esnaf tarafından darbedilmesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 20:04

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu: - "Böyle bir şey kabul edilemez. Bir çocuğa karşı yapılan bu görüntüler, bu davranış asla kabul edilebilecek bir şey değil, insanlık dışı"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İzmir'de bir esnaf tarafından darbedilen çocuğa ilişkin, "Böyle bir şey kabul edilemez. Bir çocuğa karşı yapılan bu görüntüler, bu davranış asla kabul edilebilecek bir şey değil, insanlık dışı" dedi.

Ramazanoğlu, Denizli Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 12. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaretinde, İzmir'de küçük yaştaki çocuğun darbedilmesiyle ilgili gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Olayın takipçisi olacaklarını dile getiren Ramazanoğlu, aile ve çocuğa ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, ailenin de yapısını bilmediklerini söyledi.

Bakan Ramazanoğlu, çocuğun kimsesiz olması halinde kendisine sahip çıkacaklarını ve koruma altına alacaklarına dikkat çekti.

Haberin Devamı

"Görüntüleri izleyince neler hissettiniz?" sorusu üzerine Ramazanoğlu, "İnsanlık dışı görüntüler. Şiddete sıfır tolerans diyoruz. Bu toplumsal şiddete kesinlikle sıfır tolerans söylemini burada da tekrar etmek istiyorum. Çocuklara şiddet, kadınlara karşı şiddet, engellilere karşı şiddet, yaşlılara karşı şiddet, hepsine birden sıfır toleransla yaklaşıyoruz ve bunu bütün duygularımla kınıyorum. Böyle bir şey kabul edilemez. Bir çocuğa karşı yapılan bu görüntüler, bu davranış asla kabul edilebilecek bir şey değil, insanlık dışı" ifadelerini kullandı.

İzmir'de dün tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir seyyar satıcının, kovalayarak yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatması ve çevredekilerin duruma tepki göstermesi, iş yerinin güvenlik kamerasına yansımış, küçük yaştaki çocuğu darbettiği iddiasıyla emniyette ifadesi alınan zanlı adliyeye sevk edilmişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!