Ege Haberleri

EGE

    İzmir tadında bir gece

    Mehmet KURT / İZMİR
    11.12.2014 - 01:04 | Son Güncelleme: 10.12.2014 - 11:42

    MÖVENPİCK Hotel İzmir'in birlikte çalıştığı firma yetkilileri için her yıl düzenlediği, "İzmir tadında bir gece" yoğun ilgi gördü. Bu sene üçüncüsü düzenlenen davet, katılımcıların yoğun ilgisiyle artık gelenekselleşti. İzmir sokaklarındaki ve restoranlarındaki meşhur lezzetlerin ve İzmir'e özgü tatların tanıtıldığı davete yaklaşık 200 kişi katıldı.

    İzmir tadında bir gece
    Mövenpick Hotel İzmir ekibi, otelin açılışından bu yana devam eden, firma yetkililerine özel fırsatların sunulduğu Rosepetal programı hakkında misafirlere bilgi verdi. 2014 yılında yepyeni avantajların eklendiği program misafirlere tanıtıldı.

    İzmir tadında bir gece

    Gecenin konsepti ise misafirler tarafından oldukça ilgi gördü. Mövenpick Hotel İzmir'in başarılı şefi Murat Yıldız, bu sene lezzet duraklarına söğüşçü, sübyeci, dönerci, balık hali ve manav gibi farklı ürünlerin yer aldığı stantlar ekledi. Balo salonun her köşesinde, midye dolmadan turşuya, kumrudan mesir macununa birbirinden farklı lezzetlere yer verilen geceye katılan konuklar, sunulan yemekler ve ortamdan memnuniyetlerini dile getirerek davetten ayrıldı. İzmir lezzetlerini yeniden yaşayan davetliler, İzmir Körfezine karşı keyifli bir gece geçirdi.

    İzmir tadında bir gece

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNANLAR

        Sayfa Başı