İzmir Kupası'nda ödüller verildi

Güncelleme Tarihi:

İzmir Kupasında ödüller verildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 11:41

İzmir Kupası'nda ödüller verildi

Haberin Devamı

OTOMOBİL sporlarına yeni yüzler kazandırmaya devam eden Aydın Otomobil Sporları Kulübü'nün (AYOSK) düzenlediği 2017 İzmir Kupası'nın ödül töreni, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde yapıldı. İzmir Kupası'nda 4 yarıştan elde ettikleri puanlar ile sezon sonunda ilk üç içerisinde yer alan pilotlara kupalarına vermek için düzenlenen ödül töreni, bu spora gönül verenleri bir araya getirdi.

Toplam 5 kategoride 15 sporcunun ödül aldığı tören, kupanın sponsoru firma adına Amerika'dan ayağının tozuyla dönen Mithat Diker'in açılış konuşmasıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu gecede kupaya olan katkılarından dolayı Mithat Diker'e, merhum yarışcı Salih Uluşahin adına eşine, otokros yarışlarında müthiş performans sergileyen 17 yaşındaki Cem Doğrular'a, İl Gözetmen Kurulu'na da yarışlarda gösterdikleri gayret, özveri ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Törende, Kategoride 1'de Yüksel Duvarcı birincilik, Bedri Kolsallayan ikincilik, Mithat Diker üçüncülük kupalarını, Kategori 2'de genç yetenek Cem Doğrular birincilik, Mustafa Kurun ikincilik, Bahadır Sevinç üçüncülük, Kategori 3'te ise Erdal Oral birincilik, Mustafa Sözkesen ikincilik, Mustafa Nazik ise üçüncülük plaketlerini aldı. Kategori 4'te parkurların yeni ve hızlı ismi Levent Ceylan birincilik, ekip arkadaşı Bahadır Sevinç ikincilik kupalarını aldı.

Kadınlar Kategorisi'nde bu yıl parkurlara adım atan Alara Güçeli birinci olurken, Saadet Koçel ikinci, tüm şartlarda eşit puana sahip olan Yonca Güngör, Nevin Uçak ve Esmanur Gülbahar arasında herhangi artı bir avantaj olmadığı için üçüde ayrı ayrı üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Toplu foto

02)Muzaffer- Mine, Cem Doğrular

03)Cem Çal, Umutcan Kırgöz, Uzay Sözen

04)Fatoş- Mustafa Nazik

05)Bahadır Sevinç, Nevin Uçak

06)Özge Özşahin

07)Gamze Aydın

08)Gülçay Şahin

09)Hüseyin, Songül, Elif Teleoğlu

10)Oğuzhan İlaslan, Deniz Köksal

11)Yasemin Karaçavuş

12)Burak- Yonca Güngör, Funda- Erdal Oral

13) Necla Duvarcı

14)Mithat Diker, Enis Alpsoy,

15)Engin Korkmaz, Bedri Kolsallayan(beyaz gömlekli)

16)Zeynep Uluşahin-Fazıl Güçeli

17)Özge Eren, Nevin Uçak, Enis Alpsoy, Yonca Güngör,, Ayşe Aksu

18) Alara Güçeli

19) Levent Ceylan, Bahadır Sevinç

20)Mustafa Nazik

21)Mustafa Sözkesen

22)Erdal Oral

23)Mustafa Kurum

24)Cem Doğrular

25)Mithat Diker

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!