İzmir İş Dünyası Genel Seçimde Binali Yıldırım’ı Destekleyecek

Güncelleme Tarihi:

İzmir İş Dünyası Genel Seçimde Binali Yıldırım’ı Destekleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:36

TÜRKİYE SANAYİCİ İŞ KADINLARI VE İŞ ADAMLARI KONFEDERASYONU (SANKON) İZMİR İL BAŞKANI İŞ ADAMI ALİ NAKİ SOLAK, 1 KASIM GENEL SEÇİMLERİNDE BİNALİ YILDIRIM'I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) İzmir İl Başkanı iş adamı Ali Naki Solak, 1 Kasım genel seçimlerinde Binali Yıldırım’ı destekleyeceklerini açıkladı.
Ali Naki Solak, 1 Kasım genel seçimleri öncesinde basın toplantısı düzenledi. Solak, İl Başkanlığı ve kuruluşa üye iş kadınları, iş adamlarının 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde eski Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ı destekleyeceklerini açıkladı. Solak, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı olarak eski Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’a İzmir şehrimize yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ederiz. İzmir şehrimiz sayın Binali Yıldırım beyefendinin destek ve katkılarıyla gelişmiştir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!