İzmir’in tüm elitleri Bu defile için sırada

Evet, benim can dostum ve İzmir’in gurur duyduğu isimlerinden biri olan, ünlü modacı Ertan Kayıtken...

Haberin Devamı

Yine yaptı yapacağını... Ertan, İzmir’in elitleri içinde en VİP ve popüler 50 kadını, 11 Ekim 2011 tarihinde, muhteşem bir davet ve şov ile ağırlayacak.
16.00 ile 18.00 saatleri arası, davetliler, şampanya ile karşılanacak... “2012 İlkbahar-Yaz Ertan Kayıtken” koleksiyonun tanıtımı, söyleşi ve görsel doyumla ağırlanacaklar... Yine İzmir’in tanınmış bir mücevher markası olan, Leyla Özakbaş’ın da mücevherlerinin tanıtılacağı, bu work-shop’da ise, şu an Türkiye’nin en popüler mankenlerinden olan,  Özge Ulusoy da yer alacak. Bu davet için Özge, bir günlüğüne İzmir’e gelip, gidecek... Ayrıca,  6 erkek ve 4 kadın mankenin daha katılacağı, bu görsel tanıtımda, Ertan, kendi el yazısıyla yazmış olduğu teşekkür mektuplarını, birer buket çiçekle süsleyecek...

Haberin Devamı

Evlerinden özel alınacak

Son anda bir değişiklik olmazsa, 50 VİP davetli, evlerinden özel davetiyelerle alınacak. Şampanya ile karşılanan davetlilere, salona girerken, 2 Arp çalan müzisyen eşlik edecek. Erkek mankenlerin tanıtacağı, mücevherlerden sonra, Özge ve diğer mankenler, “2012 İlkbahar-Yaz Ertan Kayıtken” defilesini,  küçük bir şovla sergileyecekler. Hilton Oteli, Turgut Reis Salonu’nda yapılacak olan bu özel davet, ayrıca 50 hanımefendinin, kendi aralarındaki şıklık yarışlarıyla da bana göre göz kamaştıracak, sanırım... Bu tarz davetlerini, kasım ve aralık aylarında da tekrarlayacağını söyleyen, sevgili Ertan, “Leyla Özakbaş hanımefendi ile birlikte, modanın fantezi ruhunu, İzmir’ in özel insanlarına yaşatmaya çalışacağım. Ayrıca şimdiden, 50 kişilik davet için pek çok hanımefendi beni arıyor. Hepsine saygım sonsuz. Ben onlarla varım. Ama üzülmesinler. Bu ilk davette yer alamayan hanımefendiler, kasım ve aralık aylarındaki davetlerde yer alacaklar. Benim bu şovlarım da sürecek” dedi.

Kimler var?

Duyumlarıma göre, 11 Ekim Salı günü gerçekleşecek olan ve de  50 kişiyi geçmeyecek davetliler arasında; Rebab Gürel, Mey Bakioğlu, Sinem Sağel, Melis Türkoğlu, eski mankenlerden Yüksel Ak, İnci Korsini, Neşe Akgerman, Nilgün Özsaruhan, Emel Özkardeş ve Siren Ertan gibi, İzmir-İstanbul sosyetesinin, elit isimleri yer alıyor... Davetin ikramı, yine İzmir’in hayli popüler butik pastanelerinden CakeWalk, sahne ve salon süslemelerini Sahne 360 üstleniyor. Mankenlerin makyajı Tuğberk Yılmaz’a, saçları ise Şener Sarıgül’e emanet...

Haberin Devamı

Afiyet Olsun

REY ortaklığı çabuk bitti

Alsancak’ta yiyecek, içecek ve eğlence sektöründe yepyeni bir restoran hizmete girmişti... Ortaklarından Kağan Oğuzbeyoğlu, çocukluk arkadaşım olduğu için de şöyle bir uğramıştım. Ama onun için yazmıyorum. Şık bir yerdi.  Açılışı da eski bakanlardan sevgili dostum, Işılay Saygın, yine sevdiğim bir eski arkadaşım, çok yardımsever bir işadamı Hakkı Keleşoğlu, Cengiz Karakaşoğlu ve Zekeriya Erbay birlikte yapmışlardı... İşletmecisi ve ortağı olan sevgili Kağan, salon yönetimini, hayli deneyimli bir isim Göksel Pamukçu’ya teslim etmişti. Mutfak ise, 7 yıl Bodrum Maça Kızı Oteli’nin şefi olan Aret Sahakyan’ın, yardımcılığını yapan Cumali Aykut’a teslimdi... Kağan, “Başlangıcı Portekiz&İtalyan mutfağı olarak yaptık. Ama burası tam bir İtalyan lokantası değil...”demişti.
Mönü değişken olacaktı
Her iki ayda bir mönü değişecekti... Dünya mutfaklarına da yer vereceklerdi... Cuma ve cumartesi akşamları, DJ soft müzikler ve de slow, latin parçalar çalacaktı, yemekte... Ekim sonundan itibaren de hafta sonları canlı latin müzik yapmayı düşünüyorlardı... Akşam saat 11 den sonra da ara mekan tarzı müzikle ortamı hareketlendireceklerdi... “İzmirde Yeni bir dönem başladı” sloganıyla, adım atmışlardı. Fakat bir duydum ki, ayrılmışlar. Kağan pek bir şey söylemedi. Ama REY kendi markası olduğundan, çekmiş. Yazık. İzmir şık bir yer kazandığı için sevinmiştim. Mönüsü de fena değildi. Dedikodulara göre, İzmir’in hayli elit isimlerinden olan Kağan, vizyon olarak ortağıyla anlaşamamış. Tek başına REY markasını sürdürecekmış...

Haberin Devamı

Dikkat!

Yakışmadı Yaşar Hoca!

Kızanı ve sevmeyeni çok. Ama ben gerçekten severim. Çok da cesaretli bulurum. Bu güne değin güzel şeyler de yaptı. Pek çok ciddi açık oturumların, haber programların, en başarılı ve reyting getiren konuklarından biriydi. Benim programım, ‘Dobra Dobra’ya iki kez de çıktı. Yalnız doğruya doğru, çok da dil döktük. Bir ara İlahiyat dünyasının, zirvesindeki tek isimdi. Siyaset, özel yaşamındaki sallantıların ardından, düşüşe geçti... Şimdi de magazin ve sabah kuşaklarının, değişmez konuklarından. Çok konuşmaya, gazetelerin magazin sayfalarında, bol bol yer almaya da başladı... Yok efendim 15 talibi varmış. Kadın da güzellik ön plandaymış... Aklı biraz eksik olsa da olurmuş. Beraber olacağı kadın, 25 ila 30 yaş arası olmalıymış... Bu arada kendileri 61 yaşında. Ben bu tip söylemleri, Yaşar Hoca’ya hiç yakıştıramadım...Yanlış mıyım?

Haberin Devamı

Bir dakika

Oldu mu ya Burcu?

Son günlerde, yıldızı en çok parlayan isimlerden biri, Burcu Esmersoy... Bir yandan NTV’deki programları, öte yandan reklam kampanyası çalışmaları, TNT’ de ‘Memoli’ dizisindeki rolü... Ve de çok yakında, Show TV ekranlarında başlayacak olan, ‘Yok Böyle Dans’ta sunuculuğu... Kısacası; Burcu’ya, ‘Allah yürü ya kulum’ dedi. Gözümüz yok. Daha da iyisi olsun. Benim İstinye’de eski komşum. Bana “Şenay Abla” der. Çok da severim. Acaip mütevazidir. Aynı kuaföre giderdik. Herkesle selamlaşır, konuşur. Ha niye mi “Oldu mu ya Burcu?” dedim. O da, son günlerde verdiği röportajlarda, “Magazin sayfalarındaki Burcu’dan hiç hoşlanmıyorum” demiş...Peki Burcu; bir, o Burcu’yu kim yarattı? İki, peki magazin olmasaydı, sen bu kadar şöhret olup, para kazana bilir miydin? Haksız mıyım?

Yazarın Tüm Yazıları