İzmir Fuarı'nda Ajda Pekkan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İzmir Fuarında Ajda Pekkan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 12:22

İzmir Fuarı'nda Ajda Pekkan coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- TÜRK pop müziğinin ünlü ismi Ajda Pekkan, 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki konserde sevenleri ile buluştu.
85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri 'Süperstar' Ajda Pekkan'ı ağırladı. Rengarenk kıyafeti ile binlerce kişiyi coşturan Ajda Pekkan, yeni ve eski şarkılarını söyledi. “Ayrılık Ateşi" isimli son şarkısıyla konserine başlayan Pekkan, “Eğlen Güzelim" şarkısıyla devam etti. “Memleketim" şarkısını seyircilerle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Pekkan, “Yakar Geçerim" ve “Kimler Geldi Kimler Geçti" gibi şarkılarıyla gönülleri bir kez daha fethetti. Örgü yaptığı saçları ve dansçılarıyla birlikte sahnede ışık saçan şarkıcı, 70'li ve 80'li yıllara ait şarkılarıyla hayranlarına nostaljik bir gece yaşattı. Konser alanını dolduranlar, Ajda Pekkan'ın enerjisi ve sahne şovlarına hayran kaldı.
85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri'nde sahne sırası bugün Athena'da. Fuarın son günü olan 4 Eylül Pazar akşamı ise Vestel sponsorluğunda Sertap Erener konser verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!