İzmir esnafından Nusaybinli öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

İzmir esnafından Nusaybinli öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 17:32

İzmir esnafından Nusaybinli öğrencilere yardım

Haberin Devamı

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA) - İZMİRLİ bir grup esnaf, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gelerek beraberinde getirdikleri kırtasiye malzemelerini buradaki öğrencilere dağıttı.
6 mahallesinde terör operaslonları nedeniyle sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin İlçesi'nde eğitim gören çocuklara İzmir'den kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı. İzmir'in Kemeraltı semtinde faaliyet gösteren bir grup esnaf, sosyal medyada 'Yalnızdeğilsinizçocuklar' adıyla düzenledikleri kampanyayla, Nusaybin'deki öğrencilere kırtasiye yardımı topladı. Kampanyada elde ettikleri 2 bin 200 çanta ve kırtasiye ürünlerini Nusaybin'e getiren İzmirli esnaf, Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı.
"CİĞERİMİZİN YANDIĞI NUSAYBİN'E BİR KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK"
Kampanya organizatörleri arasında yer alan Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, kampanyaya Mardinli'den Sivaslı'ya kadar herkesin katkı yaptığını belirterek, "Ciğerimizin yandığı Nusaybin'e bir katkımız olsun istedik. Bu kampanyayı devam ettirmek istiyoruz. Şu anda kırtasiye ve çanta yardımı topladık. Önümüzdeki haftalarda mont ve ayakkabı kampanyası başlatmayı hedefliyoruz. Bize katkı sunan izmir'deki bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!