İzmir Eczacılar Odası'nda seçim heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İzmir Eczacılar Odasında seçim heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 13:27

İzmir Eczacılar Odası'nda seçim heyecanı

Haberin Devamı

TÜRK Eczacılar Birliği (TEB) 3. Bölge İzmir Eczacı Odası Genel Kurulu'nun bugün yapılan seçimlerinde mevcut başkan Eczacı Tuncay Sayılkan ile Eczacı Barış Özgen'in listeleri yarışacak.

İzmir Eczacı Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (DESEM) bugün yapıldı. Saat 09.00'da başlayacak oy kullanma işlemi saat 17.00'da sona erecek. Seçimlerde mevcut başkan Tuncay Sayılkan ile Barış Özgen'in listeleri yarışacak. Seçimlerde 2 bin 150 delegenin oy kullanması bekleniyor. İzmir Eczacı Odası'nın Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan, çağdaş ve demokrat duruşundan taviz vermediğini belirten ve başkanlığına yeniden aday olan Sayılkan, "Eczacı odaları içinde en çok genç meslektaşımıza güvenerek görev ve sorumluluk veren oda olmaktan gurur duyuyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi onlarla paylaşıyor İzmir'de kurumlarla sağlanan iletişim sonrasında oluşan huzur ortamının ve sorunların hızla çözümü noktasındaki işbirliğinin gelişerek devam etmesi için hep birlikte çalışıyoruz" dedi. Sayılkan'ın listesi şu isimlerden oluştu:

"Hikmet Taştan, Tamer Yeşildere, Banu Özkaya Yetiş, Adem Kaya, Hakan Şimşek, Cüneyd Özberk."

Diğer aday Barış Özgen ise odanın sorunlarının temelden çözmek için aday olduğunu belirterek, "Nitelikli değişim asla hayal değil. Her geçen gün yenisi eklenen sorunlarımızı çözmek için yola çıkan meslektaşlarınız olarak bu tarihi güç birliğine desteğinizi bekliyoruz. Sorunlarımıza çözüm üretemeyen, yıllar süren ataletini formalitelerle süslemekle yetinen meslek örgütlerimizin boş vermişlik anlayışını değiştirmek gerçekten elimizde" dedi.

Meslekte Birlik Hareketi Başkan Adayı Barış Özgen'in listesi ise Murat Çiftçi, Tamer Cinsdemir, Tülay Dağ, Enver İdil, Savaş Kılıçoğlu ve Hüseyin Tuta'dan oluştu. Seçimde oy kullanma işlemi devam ediyor.

Mehmet CANDAN / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!