İzmir Doğalgaz'dan sergi

Güncelleme Tarihi:

İzmir Doğalgazdan sergi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 11:25

İZMİR Doğalgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasının sergi açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İzmir Ticaret Odası sergi salonunda gerçekleştirilen alışılışa, İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Cebrail Özdemir, İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz, jüri üyeleri, dereceye ve sergilenmeye değer görülen eser sahipleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Bu yıl "Geleneklerimiz" temasıyla düzenlenen yarışmaya amatör ve profesyonel çok sayıda fotoğraf sever katılmıştı. Yarışma sonucunda 3 esere ödül, 3 esere mansiyon verilirken, 33 eser ise sergilenmeye değer bulunmuştu. Açılış töreninde duygularının dile getiren Özdemir, İzmir Doğalgaz olarak bulundukları şehrin kültürel yaşamına katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirterek, "Ürettiğimiz çok sayıda sosyal sorumluluk projesiyle İzmir'e, doğalgaz yatırımları dışında da katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl ilk defa Türkiye geneli düzenlemeye başladığımız fotoğraf yarışmamız bunlardan sadece birisidir. Yarışma ile fotoğraf severlere yeteneklerini, ürünlerini sergileyebilecekleri bir alan yaratarak, destek vermeye çalışıyoruz. Eserlerini göndererek yarışmamıza katkıda bulunan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

İzmir Doğalgazdan sergi

Yavuz ise, yeni tecrübelerle yarışmayı daha ileri noktalara taşıma gayreti içinde olduklarını belirterek, "Katılım süreci, eserlerin değerlendirilmesi gibi konularda son derece profesyonel bir çizgi yakaladık. Bir önceki yıldan edindiğimiz tecrübelerle yarışmamızı her sene daha iyi bir seviyeye taşıyoruz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Törenin ardından dereceye ve sergilenmeye değer görülen eserlerin sertifika dağıtımı yapılarak, katılımcıların eserleri incelendi.


BAKMADAN GEÇME!