İzmir Devlet Tiyatrosu Adıyamanlılarla Buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

İzmir Devlet Tiyatrosu Adıyamanlılarla Buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 16:51

İZMİR DEVLET TİYATROSUNUN İKİ OYUNU ADIYAMAN'DA SAHNELENECEK

Adıyaman Belediyesi’nin katkılarıyla, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan iki tiyatro oyunu Adıyamanlılar için sahnelenecek.
Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Adıyaman Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, iki güzel tiyatro oyununu Adıyamanlılarla buluşturuyor.
Kültür sanat sezonunu açan Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, halkın yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunlarının ikincisi ve üçüncüsünü içinde kolları sıvadı. Perşembe ve Cuma günü İzmir Devlet Tiyatrolarının sahneleyeceği iki yeni oyunla Adıyamanlıların karşısına çıkacak olan Adıyaman Belediyesi, tüm tiyatro severleri etkinliğe davet etti.
İzmir Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘Kurban’ ve çocuk oyunu olan ‘Eşek Kulaklı Kral Midas’ ile ilgili bilgi veren yetkililer, “İzmir Devlet Tiyatroları tarafından 14 ve 15 Ocak tarihlerinde saat 19.30’da Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenecek olan ‘Kurban’ isimli oyun ile yine İzmir Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenecek olan ve yine 14 ve 15 Ocak tarihlerinde TPAO Kültür Merkezinde sahnelenecek olan ‘Eşek Kulaklı Kral Midas’ isimli çocuk oyunu halkımızın beğenisine sunulacak. ‘Eşek Kulaklı Kral Midas’ adlı oyunumuz 14 Ocak’ta saat 11.00’da, 15 Ocak’ta ise hem 11.00’da hem de 14.00’da sahne alacak. Halkımıza ücretsiz sahnelenecek olan bu oyunlarımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!