İzmir’de kaçakçılıkla mücadele operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de kaçakçılıkla mücadele operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:46

-İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı olarak yurda getirildiği belirlenen 7 bin 621 oto yedek parçası, 138 fotokopi makinesi ve çok sayıda tekstil ürünü ele geçirildi-Gözaltına alınan 11 kişiden 7’si tutuksuz yargılanmak üzere, 3’ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Haberin Devamı

İzmir (AA) - İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı olarak yurda getirildiği belirlenen oto yedek parçası, fotokopi makinesi ve tekstil ürünleri ele geçirildi, olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İzmir Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı ürünlerin iç piyasaya sürüldüğü ihbarı üzerine başlattığı çalışma kapsamında İzmir, İstanbul ve Ankara'da belirlenen noktalara eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 7 bin 621 oto yedek parçası, 138 fotokopi makinesi, çok sayıda tekstil ürünü ve "transit rejim kapsamında" Türkiye'den transit geçen 2 tır içerisinde de çok sayıda oto yedek parçası ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 kişiden 1'i emniyetteki işlemlerinin ardından, 7'si savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere, 3'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!