İzmir’de İlçe Belediyelerde Buruk Bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de İlçe Belediyelerde Buruk Bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 12:17

BUCA BELEDİYE BAŞKANI LEVENT PİRİŞTİNA DA, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI.

İzmir’de ilçe belediyelerin başkanları, Kurban Bayramı tatili nedeniyle düzenlenen törende tek tek personelleriyle bayramlaştı.
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla beraber, bazı ilçelerin belediye başkanları da düzenlenen törende personelleriyle bayramlaştı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kurban Bayramı öncesinde çalışanlarla bir araya geldi. Personellerin bayram alışveriş masraflarını unutmayan Arslan, 748 işçinin 440 TL değerindeki gıda fişlerini ve maaşlarını bayram öncesi verdi. Kurban Bayramı’nın huzurlu ve mutlu bir şekilde geçmesini dileyen Başkan Arslan, terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerine ise Allah’tan rahmet diledi.
PİRİŞTİNA’DAN BURUK BAYRAMLAŞMA
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Personeliyle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Başkan Piriştina, "Günlerdir, aylardır her sabah ocaklarımıza ateşler düşüyor, şehit haberleri ile uyanıyoruz. Maalesef, bayram heyecanı yaşamak mümkün olmuyor. Umut ediyorum bu sıkıntılardan kurtulacağız. Umuyorum son kez böyle buruk bir bayram arifesi yaşıyor oluruz" dedi.
BAŞKAN İBRAHİM ŞENOL TERÖR OLAYLARINI KINAYARAK GAZİLERİ UNUTMADI
Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşma töreninde personelleriyle buluşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çalışanların bayramları kutlayarak terör olaylarını kınayan Şenol, "Son günlerde yaşanan terör olayları, şehit haberleri yüreğimizi yalıyor. Bu bayramın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizin aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla Kurban Bayramını sağlık ve mutlulukla kutlamanızı temenni ediyorum” diye konuştu. Şenol, bayramlaşma töreninde ağırladığı gazilerin de Gaziler Günü’nü kutlamayı ihmal etmedi.
BAŞKAN KARABAĞ’DAN İŞÇİLERE BAYRAM MÜJDESİ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, bayramlaşma töreninde taşeron çalışanları müjdelerle mutlu etti. Bayram öncesi çalışanların maaşlarını hesaplarına yatırdıklarını açıklayan Karabağ, DİSK’e üye olarak sendikalı olan taşeron işçilere önemli bir haber verdi. Başkan Karabağ, "Sendika ile taşeron yetkili firması görüşecek. Önümüzdeki süreci hep beraber göreceğiz. İkramiyeyse ikramiye, artışsa artış. Üstümüze ne düşüyorsa biz de gerekeni yapacağız. Bundan sonraki süreçte taşeron firmalarda çalışan arkadaşlar da umarım iyi ücretler alır. Bize versinler, biz de size verelim. Biz aracıyız. Daha iyi şartlarda yaşamanız dileğiyle" dedi.
Doğançay Fen İşleri Şantiyesinde işçilerle de buluşan ve bayramlarını kutlayan Karabağ, "İnşallah bir bayrama daha sağlık içinde gireceğiz. Önümüzdeki bayramları da göreceğiz. Bu şantiyeyi biraz daha de iyileştireceğiz. Yakında buranın ihalesi olacak. Atölyeleri yapılacak. İş kazaları hiç olmasın istiyoruz. Dikkat edin. Makine kullanan her arkadaş onun en büyük sorumlusu o. Çevresindekiler de tedbir almalı. Özellikle makine araç kullanırken dikkat edin. Araba bir kenara canınız her zaman daha önemli. Bakın burada talihsiz bir kaza yaşadık. Bizi çok üzdü. Keşke olmasaydı. Hiç birinizi kaybetmek istemiyoruz. Bayramınızı kutluyorum. Çocuklarınızla sağlık içinde mutluluk içinde nice bayramlar sizlerin olsun” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!