İzmir Cup’ta çeyrek finalistler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

İzmir Cup’ta çeyrek finalistler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 09:47

TEB İzmir Cup’ta teklerdeki son dört çeyrek finalist, bugün oynanan maçlarla belli oldu. Turnuvanın yarınki çeyrek finalinde beş seribaşı oyuncu bulunuyor.

Haberin Devamı

Toplam ödülü 64 bin Euro olan TEB İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında çeyrek final listesi netleşti. Örnekköy UTEM Kortları'nda bugün teklerde dört ikinci tur maçı oynanırken, bu maçlardan üçünün galibini final seti belirledi.

3 numaralı seribaşı ve ATP sıralamasının 161 numarası Mirza Basic, Hollandalı Kevin Griekspoor'u 6-3, 6-1'lik setlerle geçti. Basic, çeyrek finalde 5 numaralı seribaşı Belaruslu Ilya Ivashka ile eşleşti. Ivashka, 6-3, 0-6, 7-6'lık setlerle Fransız Calvin Hemery'yi mağlup ederek çeyrek final yakaladı.

4 numara Kimmer Coppejans, Yunan Stefanos Tsitsipas ile oynadığı maçta 2 saat 20 dakika sonunda güldü. Rakibinin bir oyun cezası aldığı karşılaşmada geriden gelen Belçikalı Coppejans, 3-6, 7-5, 7-6 ile adını son sekize yazdırdı.Teklerdeki son ikinci tur mücadelesinde ise Slovak Norbert Gombos ile Hollandalı Tallon Griekspoor karşılaştı.

Gombos, elemeden gelen rakibini 6-4, 6-7, 6-4 ile geçip çeyrek finalist oldu. TEB İzmir Cup'ın çeyrek finalinde maçlar yarın saat 14.00'ten itibaren oynanacak. Marsel İlhan, 14.00'te merkez kortta Marius Copil ile oynarken, Cem İlkel'in rakibi son şampiyon Lukas Lacko olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!