İzmir Barosu'ndan cezaevi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

İzmir Barosundan cezaevi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 13:40

İzmir Barosu'ndan cezaevi ziyareti

Haberin Devamı

İZMİR Barosu Cezaevi Komisyonu ve Genç Avukatlar Meclisi üyesi avukatlar, Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Hatice Betül Harmanşah ile birlikte Şakran Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret etti.

Kurum Müdürü Vural Temur'un bir sunum gerçekleştirdiği ziyaret sırasında sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Adalet Bakanlığı'ndan alınan özel izin çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında tutuklu ve hükümlü çocuklarla görüşme imkanı da bulan avukatlar, Baro ve komisyon üyeleri tarafından temin edilen topları çocuklara hediye etti.

Çocuklarla yapılan söyleşi sırasında Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Betül Harmanşah, Cezaevi Komisyonu Üyesi Av. Tekin Özkan ve Genç Avukatlar Meclisi'nden Av. Gamze Kaya, avukatlık mesleğinin öneminden bahsederek, suça sürüklenme ve tekrar suç işlenmesinin önüne geçilmesi anlamında meslek sahibi olmanın gerekliliğini vurguladılar.

Av. Betül Harmanşah, Av. Tekin Özkan ve Av. Gamze Kaya'nın yanı sıra Av. Tolga Bozdağ, Av. Doğukaan Türkucu, Av. Arda Kurhan, Av Damla Sişdağ, Av. Hatice Belkıs Çetin, Stj. Av. Musa Keser ve Stj. Av. Egemen Akın'ın katıldığı ziyaret sırasında infaz kurumunda bulunan çocuklar tarafından halkoyunları gösterisi sunuldu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!