İzmir Barosu referandum günü çalışacak

Güncelleme Tarihi:

İzmir Barosu referandum günü çalışacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 11:44

İzmir Barosu referandum günü çalışacak

Haberin Devamı

İZMİR Barosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Baro'nun 16 Nisan Pazar günü sabahtan itibaren açık olacağını bildirildi. 

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, sandıklarda yaşanması olası sorunlara müdahale edebilmek amacıyla Baro’nun 16 Nisan günü sabahtan itibaren açık olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Sorun yaşayan vatandaşlarımız bizi arayarak destek isteyebilirler. Gönüllü müşahitlerin hızlı bir şekilde karşılaştıkları hukuki sorunları iletebilmeleri ve seçim sürecinin hukuki anlamda güvenli şekilde yürümesi için avukat desteğinin sağlanması çok önemlidir. Bu nedenle sandıklarda yaşanacak olası sıkıntılara karşı 16 Nisan günü İzmir Barosu sabahtan itibaren gelen bütün taleplere yanıt verecek bir şekilde organize olduk. İzmir Barosu tarafından kurumsal olarak avukat organizasyonunun yapıldığının ilçe seçim kurulları ve sandık kurulları tarafından biliniyor olması müşahitlerin herhangi bir soruna müdahale ettiklerinde olumsuz sonuç alma ihtimalini ortadan kaldıracak."

Referandumda sandıklarda hukuki desteğe ihtiyaç duyan İzmirliler'in, 16 Nisan günü İzmir Barosu’nun 0 (232) 463 00 14 numaralı telefonuna ulaşabilecekleri bildirildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!