İzmir Baro başkan adayı Mustafa Çetin listesini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

İzmir Baro başkan adayı Mustafa Çetin listesini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 10:38

İzmir Baro başkan adayı Mustafa Çetin listesini açıkladı

Haberin Devamı

İZMİR Barosu'nun 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun adayı ve Baro Başkanvekili Av. Mustafa Çetin, yönetim kurulu listesini açıkladı.

İzmir Barosu Başkanvekili Av. Mustafa Çetin, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun başkan adayı olarak 20-21 Ekim'de yapılacak seçim öncesinde yönetim kurulu listesini açıkladı. Bayraklı'daki bir restoranda düzenlenen geceye Av. Mustafa Çetin ve çok sayıda avukat katıldı. Gecede konuşan Çetin, "Hukuk toplumlarda sadece düzeni sağlar, toplumlarda huzur sağlayan ise adalettir. Hukuk mekanizması çalıştığı zaman ortaya çıkaracağı ürünün mutlaka adalet olması gerekir. Bunun için de her bir avukatın sadece hukuk mevzuatını çok iyi bilmesi yetmez. Her bir meslektaşımızın kişisel bir erdem olarak da adalet duygusunu içinde taşıması şarttır. Biz Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu olarak adaylarımızı belirlerken, iyi ve mütevazı insanlar olmasını, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş olmasını, mesleğimizi fiilen yapıyor olmasını, mesleki yaşamı boyunca avukatlık mesleğinin itibarını arttıracak davranışlar sergilemesini, bilgi birikimi ve deneyimleri ile sorunlarımızın çözümüne katkı koyacak donanımda olmasını ve mutlaka kişisel bir erdem olarak adalet duygusuna sahip olmasını dikkate aldık. Çünkü amacımız, sadece seçim kazanmak değil, seçimi kazandıktan sonra da İzmir Barosu'na yakışır şekilde görev ve hizmetlerimizi sürdürmek, her alanda en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

Av. Mustafa Çetin'in yönetim kurulu listesi; Av. İlke Erol, Av. Muammer Erçoban, Av. Bahri Ercan Merder, Av. Berna Gezer Ersan, Av. Mustafa Ece, Av. Seyide Uludağ, Av. Cumhur Bambul, Av. Bedriye Kurtuluş Türk, Av. Tekin Memiş Özkan ve Av. Serhat Sökmen'den oluştu.

Mehmet CANDAN / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!