İzlenimler

Maç tehir edilmişti. Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, hakem Serdar Tatlı'nın odasından çıkmıştı. Gazeteciler etrafını sardı.

FIFA şapka çıkarır

Maçın sonucunun tecil edilip edilmeyeceğini soruyorlardı. Demirören keyifliydi, ‘‘FIFA bile bu maçın sonucunu değiştiremez. Atılan gollere onlar bile şapka çıkarırlar. Bu skor geçerli’’ dedi.

Bravo Asper

Yeni transfer edilen kaleci Asper için Beşiktaş kafilesinde bir korku vardı. Ona, ‘‘İkinci Fevzi’’ diyorlardı. Ancak İsveçli file bekçisi dün akşam kalesinde devleşti. Maç sonrası futbolcular bile saşkındı. ‘‘Adam kaleyi adeta kapladı. Geçit vermedi’ diyorlardı. Ve sonra Fevzi ile Myhre'yi hatırlayıp ekliyorlardı, ‘‘Bundan sonra kalede müthiş bir rekabet yaşanacak.’

Sevinç ve hüzün

BEŞİKTAŞ'ın golleri ardı ardına gelince, yönetici Fikret Orman bir yandan seviniyor, diğer yandan da Özkan Sümer ve Ahmet Ağaoğlu'nu teselli ediyordu. Berk Ekşioğlu'nun ise keyfine diyecek yoktu. Ekşioğlu, ‘‘Ligin ilk maçının rövanşını aldık. Beşiktaş'a yakışan mücadeleyi verdik’’ diyerek sevincini kelimelere döktü.

Radar ve ciğer

BEŞİKTAŞ
soyunma odasına giderken Ronaldo, Ali Eren'e takılmadan edemedi. ‘‘Sende ne ciğeri var böyle. 90 dakika değil 180 dakika koşacak enerjin var’’ dedi. Ali Eren bu altta kalır mı? Hemen cevabı yapıştırdı arkadaşına ‘‘Sen de radar var radar’’ dedi. ‘‘Top neredeyse sen de kokusunu alıyor oraya koşuyorsun’’

Tam destek

BEŞİKTAŞ
'ı, Trabzon'da 800 taraftar ve 1500 kongre üyesi yalnız bırakmadı. Otobüs ve uçakla deplasmana gelen taraftarlar galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadılar. Muhalefetin ağır toplarından Ömer Çimen'de maçtaydı. Çimen ‘‘Başarının anahtarı kenetlenmekten geçer. Bunun örneğini veriyoruz’’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları