İZKA inşaat Cannes’de

Güncelleme Tarihi:

İZKA inşaat Cannes’de
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 13:10

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformdaki en büyük fuarı olan MIPIM’a İzmir’i ve projelerini anlatmak üzere İzka İnşaat da katılacak.

Haberin Devamı

15-18 Mart arası Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek fuarda uluslararası yatırımcı, iş geliştirici, mimar, şehir plancısı, yerel ve kamu yönetimleri katılacak. Türkiye’nin birçok yerinde projelere imza atan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, ’dünyadaki birçok prestijli firmanın katılım sağlayacağı uluslararası MIPIM Fuarı’nda İzmir’in tanıtılmasına yönelik çalışmalarımızın yanı sıra mevcut ve gelecekteki projelerimizi de yatırımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz. Uluslararası gayrimenkul sektörü adına önem taşıyan bu fuara farklı stant tasarımımızla katılım sağlayacağız. MIPIM Fuarı, İzka İnşaat olarak Türkiye’deki ve dünyadaki projelerimizi tanıtmak, hedeflerimizi aktarmak ve yeni işbirlikleri için önemli bir platformdur. İzmir’den prestijli projelerimizle fuara katılıyor olmak bize ayrıca gurur veriyor" dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 ay önce lansmanı yapılan ve kısa sürede beklenenin üzerinde satış gerçekleştirilen Park Yaşam Ataşehir projesi, ’miks’ yaşam kategorisinde MIPIM Fuarı’nda yatırımcıların beğenisine sunulacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!