İzin istemiyorum hemen geliyorum

Güncelleme Tarihi:

İzin istemiyorum hemen geliyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Quaresma kendisine fazladan izin veren yönetim ve teknik ekibe jestlerinden dolayı teşekkür etti, “Sezonun ilk çalışmasında İstanbul’da olacağım”

BEŞİKTAŞ’ı ayağa kaldıran Quaresma’dan profesyonellik örneği... Gecen hafta cumartesi günü İnönü Stadı’nda muhteşem bir şovla imza attıktan sonra Milano’ya eşyalarını toplamaya giden Portekizli yıldız, teknik direktör Schuster’in 2 gün fazla izin vermesine rağmen bu teklifi kibarca reddetti. Yıldız futbolcu dün futbol şube sorumlusu Serdal Adalı ile yaptığı telefon görüşmesinde “Yönetimin ve teknik direktörümüz Schuster’in bana yaklaşımından dolayı çok mutlu oldum. Türkiye’de gördüğüm yakınlık ve ilgiyi hala unutamıyorum.

Hedeflerimiz aynı

Taraftarın o coşkusuna inanın layık olmaya çalışacağım. Bu sevgiye layık olmak için bütün kurallara uymak zorunluluğu hissediyorum. Verilen izni kabul etmiyorum” diye konuştu.

“Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi ile taraftarlarının inanılmaz hedefleri beni hırslandırdı. Bu nedenle sezonun ilk çalışmasında İstanbul’da olacağım. Ayrıca takım arkadaşlarımla da tanışmak istiyorum.” Portekizli ailesinin ise Avusturya kampından sonra İstanbul’a geleceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!