İzin alırsam Keko ile maça çıkarım

Güncelleme Tarihi:

İzin alırsam Keko ile maça çıkarım
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2010 09:17

Galatasaray Kulübü'nün, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki (SHÇEK) engelli çocuklar yararına, bazı ünlü sanatçılarla birlikte hazırladığı müzik albümünün tanıtımında, sarı-kırmızılı camia bir araya geldi.

Haberin Devamı

İŞTE GECEDEN FOTOĞRAFLAR

Mika-Der (Minik Kalpler Elele Derneği) aracılığıyla ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi önderliğinde “Esirgemeden” adıyla yaşama geçirilen yardım organizasyonunun tanıtım gecesi, TİM Maslak Gösteri Merkezi'nde yapıldı.

Geceye, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, futbol takımının teknik heyeti, futbol, basketbol, voleybol ve tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları ile sanat ve magazin dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Aralarında Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Emel Sayın gibi sanatçıların eserlerinin de yer aldığı albümün galasında, Galatasaraylı futbolcular Arda Turan ve Emre Aşık sunuculuk yaparken, gecenin kokteyl bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Kokteylde bir süre basın mensuplarıyla sohbet eden Adnan Polat, Ankaragücü maçında sahaya kaptan olarak çıkan futbolcuları Sabri ile şakalaşırken, sarı-kırmızılı futbolcuya “Her maç 3 gol atacağımızı bilsek, seni her maç kaptan yapardık” diye takıldı.

Haberin Devamı

Geceye kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte katılan Arda Turan ise hazırlanan albümün çok anlamlı olduğunu belirterek, “Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü engelli insanlar yaşamlarını zor koşullarda sürdürüyor. Onlara güzel bir yaşam sunabilmek için böyle organizasyonlar yapmak lazım. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız” diye konuştu.

İZİN ALIRSAM KEKO İLE MAÇA ÇIKARIM

Elazığ'daki depremde anne ve kardeşi ölen ve onları evlerinin enkazında ararken çekilen görüntüleri medyada yer alan Keko Çiçek adlı çocuğun, formasını istediği hatırlatılan Arda, “Benim bu konudan yeni haberim oldu. Federasyondan gerekli izni alabilirsem, Trabzonspor maçına Keko ile birlikte çıkmaya çalışacağım. Allah sabır versin, gerçekten çok zor bir şey yaşadılar. Dualarımız onlarla. Elimizden ne gelirse, Keko için yapacağız” ifadesini kullandı.

“KİMSENİN BÖLÜCÜLÜK YAPMAMASI LAZIM”

Arda Turan, Diyarbakırspor'un, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçlarda yaşanan olaylarla ilgili bir soru üzerine, “Bu topraklar altında Lazlar, Türkler, Arnavutlar birlikte yaşamış. Bu ülke yaşamak için güzel, savaşmak için değil. Türk'ü, Kürt'ü, herkesin bunu bilmesi lazım. Hem Türkler, hem Kürtler, kimsenin bölücülük yapmaması lazım” dedi.

Haberin Devamı

Arda, kulüp başkanı Adnan Polat ve takım arkadaşlarıyla tanıştırdığı kız arkadaşı Sinem Kobal ile fazla gündeme gelmek istemediklerini de kaydederken, “İkimiz de işimizi çok seven insanlarız. Biz sadece işimizle gündeme gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!