İZDES, Şanlıurfa'da anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

İZDES, Şanlıurfada anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 14:57

İZDES, Şanlıurfa'da anlatıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından yürütülen İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES), bilgilendirme toplantısı Şanlıurfa'da yapıldı.
İzleme heyet başkanı İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, beraberindeki Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Nurtaç Arslan, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Mehmet Murat Ulucan, Göç İşleri Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok ve planlama uzmanlarından oluşan heyetle ilk olarak Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret etti. Şanlıurfa Vali Vekili Tarık Açıkgöz ile Vali Yardımcısı Ufuk Akıl tarafından karşılanan heyet, yürütülen proje hakkında makamda görüşme yaptı. İZDES heyeti, daha sonra projenin işleyişi hakkında Valilik Toplantı Salonu'nda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, "İçişleri Bakanlığı olarak valilikler kanalıyla taşrada verdiğimiz hizmetleri alanlarla istişare edip, onların değerlendirmelerini, görüşlerini ve önerilerini toplamaya geldik. İZDES projesi, İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan hizmetlerin vatandaşlar tarafından nasıl değerlendirildiğini izlemek amacıyla yürütülüyor. Bu çalışmamız daha önce bir boyutuyla yapıldı. Şu anda ikinci boyutuna başlıyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!