İzcilik Federasyonu, Vali Ata'ya ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

İzcilik Federasyonu, Vali Ataya ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 13:59

İzcilik Federasyonu, Vali Ata'ya ziyaret etti

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-TÜRKİYE İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, İl Temsilcisi Yılmaz Kalkan ve beraberindeki heyet Hatay Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ata, Başkan Subaşı ve beraberindeki heyeti Hatay’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyonun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Başkan Subaşı’dan bilgiler aldı. Meslek hayatı boyunca eğitimin en fazla önem verdiği husus olduğunu belirten Vali Ata, eğitimin bedenen ve fikir olarak iki yönlü olmasının yanında ahlaki olarak verilmesinin de büyük önemi olduğunu ifade etti. İzcilik eğitiminin bu nedenle oldukça geçerli bir metot olduğunu sözlerine ekleyen Vali Ata, “İzcilik, gencin grup içinde ve tabiatın kucağında yaşantı yoluyla eğitilerek dürüstlük, cesaret, beceri, sağlık ve mukavemet kazandıran bir eğitim yöntemidir” dedi.
Başkan Subaşı ise Hatay’da yürütülen faaliyetleri yerinde görmek amacıyla ile gelmiş olduğunu belirterek, nazik kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!