İyi teklif gelirse Demba Ba Ba gider

Güncelleme Tarihi:

İyi teklif gelirse Demba Ba Ba gider
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 23:46

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, geride kalan sezonda takımın yıldızı olan Demba Ba’ya iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

TRTSpor’a konuk olan Orman, Senegalliye gelen teklifleri doğrulayarak, “Bir tek Demba Ba değil, bir çok oyuncuya talep var. Kulübün menfaatleri vardır. Ayrılmak isteyen yoktur. Gitmek isteyeni tutmak gibi bir durumumuz da yok. Teklifler gelse bile satmayacağız oyuncular vardır. Demba önemli işler yaptı. Beşiktaş’ın malı sokakta değildir. Oyuncuyla konuşulursa, menfaatler uygunsa, Beşiktaş daha iyilerini alacaksa olur” dedi.

STAT ÇATISI TEMMUZ BAŞINDA HAVAYA KALKAR

İki üç mevkide transfere ihtiyaçları olduğunu kaydeden Orman, Dnipro’dan Yevhen Konoplyanka ilgilendiklerini belirtti. Orman, “Konoplyanka’yı 3 kere izlemeye gittim. Daha ortada bir şey yok. Başka oyuncular da var. İnsanlar biraz sabırlı olsun” dedi. Stadın çatısının ise temmuz başı kaldırılabileceğini kaydeden Orman, “Stadı 20 Eylül’de bitirmeye çalışacağız. 3 hafta falan deplasmanda oynayacağız. Barcelona ile bir turnuva yapmak istiyorduk ama lig arasına geleceği için bir süre sonra yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

ÇOLUK ÇOCUK GELDİ, SEVİYE DÜŞTÜ

Orman, kulübe giriş aidatını düşürdüklerini ve kendi döneminde 6500 yeni üye yapıldığını anlatarak, “Bizim orada atladığımız bir nokta oldu, çoluk çocuk geldi, seviye düştü. Kuruyorlar bu çocukları, gönderiyorlar. Hem transferi hem de borcu kapatma işlemini aynı anda yapamayız. Yılda 120 lira verip gelip kurullarda Beşiktaş başkanına hakaret ediyorlar. Konuşabilirsiniz, eleştirebilirsiniz ancak üslubunuza dikkat etmeniz gerekir” dedi.

EYLÜL, EKİM GİBİ SANDIĞI KOYARIZ

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, mali ve idari genel kurulda verdiği sözün arkasında olduğunu belirterek seçim tarihi verdi. Orman, “Ben seçimden kaçmam. Ben seçimle geldim, atanarak gelmedim. Seçim istiyorlardı, ‘Koyarız’ dedim sandığı. Ramazanda seçim yapmaktansa, eylül ekim gibi sandığı koyarız. Buradan da söylüyorum, sandığı koyacağız lütfen aday olsunlar. İnsan yıpratmak üzerine değil, somut projelerle gelsinler” dedi. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve kendisi hakkındaki dedikodulara da tepki veren Orman, “Bu stadı 2 ayda yıktık, 2 senedir yapıyoruz. Bizi rahat bıraksınlar işimizi yapalım. Aday olmak isteyenler varsa delikanlı gibi erkek gibi yapsınlar” dedi.

Haberin Devamı

DEMiRÖREN’E DESTEK

ORMAN, TFF seçimleri için de şu yorumu yaptı: “Demirören’in, eski bir Beşiktaş başkanı olarak devam etmesini isteriz. Demirören’e imza verdik adaylığı için. Hataları vardır ama diğer adayların da ‘Şu hataları biz yapmayacağız’ dediklerini duymadık. Bunları duyalım değerlendiririz.” Orman, Demirören’in alacaklarını da en kısa zamanda ödemek istediklerini de söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!